Omlet blog

Waarom uw dieren een Caddi snackhouder nodig hebben

Dit is waarom Caddi de perfecte keuze is voor dieren die van snacks houden…

  1. De Caddi snackhouder vertraagt het tempo waarop uw dieren hun beloningen zullen eten. Door de tragere vrijgave van de inhoud door de openingen van de houder zullen uw dieren langer van hun snacks genieten en wordt te snel eten tegen gegaan.
  2. De Caddi snackhouder beweegt als uw dieren eten waardoor een lonend en interactief spel ontstaat. Dit zorgt voor het nodige entertainment, iets wat zeker welkom is tijdens regenachtige dagen! Uw dieren zullen genieten van de uitdaging om hun best te moeten doen voor hun voedsel en genieten van de vele uren vermaak.
  3. Met Caddi kunt u uw dieren snacks geven zonder dat u het op de grond hoeft te gooien. Dit houdt de ren schoner, vermindert verspilling van voedsel en houdt plaagdieren op afstand. Hang Caddi met de plastic haak aan het dak van de ren en pas de hoogte aan met het koord.
  4. Eindeloos veel snackmogelijkheden! Met de Caddi snackhouder kunt u uw dieren allerlei soorten groenvoer, fruit en groenten aanbieden. Gebruik het als hooiruif voor konijnen of vul het met pecker balls voor kippen. Wees creatief en verwen uw dieren met allerlei interessante smaken met Caddi.
  5. Tot en met maandag bespaart u 50% op de Caddi snackhouder, alleen maar door u in te schrijven voor Omlets nieuwsbrief! Een mooie aanbieding voor u en een leuke nieuwe snackdispenser voor uw dieren. Vul uw e-mailadres in op de Caddi pagina voor uw kortingscode.

Nu verkrijgbaar voor slechts €5,99 bij inschrijving voor de Omlet nieuwsbrief!



Algemene Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig van 
12.08.20 tot en met 17.08.20. Nadat u uw e-mailadres heeft ingevuld op de website ontvangt u een unieke kortingscode die u kunt gebruiken bij het plaatsen van uw bestelling. Door uw e-mailadres in te vullen gaat u ermee akkoord dat u de Omlet nieuwsbrief ontvangt. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven. Deze aanbieding is alleen geldig bij aankoop van een enkele Caddi snackhouder. De aanbieding is niet geldig voor duoverpakkingen of bundels met Omlet Peck Toys of Feldy Chicken Pecker Balls voor kippen. Ook is de aanbieding beperkt tot twee Caddi snackhouders per huishouden. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. De korting kan niet worden gebruikt voor verzendkosten of in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. 

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *