Omlet blog

Nieuwsbrief nr 6

Vroeg opstaan: vandaag is Omlet Kortingdag!

In de laatste Nieuwsbrieven hebben we er al uitgebreid bij stilgestaan: Omlet bestaat 10 jaar! De Eglu Classic, die meteen na lancering in 2004 een groot succes bleek, heeft inmiddels een hele schare familieleden gekregen. Zowel in de serie kippenhokken, met de Eglu Cube, de Eglu Go en heel recentelijk de Eglu Go Up, maar ook met verblijven voor andere dieren. Zo hebben we de Eglu Pet en de Eglu Go Hutch voor konijnen en Cavia’s, bieden we hamsters en gerbils een fantastisch onderkomen met de Qute, en voelen bijen zich lekker in de Beehaus. En om dit alles te vieren heeft Omlet de Vrolijke Verkoop Vrijdag bedacht.Alléén vandaag bieden we 10% korting op alle verkopen! 

Ga dus naar onze website en gooi vol die winkelmandjes! Enkele voorbeelden? Koop bijvoorbeeld eenEglu Cube Kippenvilla. De standaardversie met aangebouwde ren kost normaal € 839,= en dat wordt dus nu € 755,10! Of verwen u zelf met een Eglu Go Up met een drie meter lange ren en wielen. Kost normaal € 700,= maar gaat alleen vandaag voor € 630,=! En uw cavia’s of konijn maakt u vandaag blij met een Go Hutch voor € 323,99 in plaats van € 359,99. Mooi toch?!

Let wel: de korting is alleen op de verkoopprijs, en dus NIET op de verzendkosten. In verband met de verwachte drukte, en het ontbreken van betalingsmogelijkheden via iDeal, verzoeken wij u bovendien om met CreditCard of PayPal te betalen. Heeft u geen van beiden? Maak dan een (volledig veilige)PayPal account aan. Is zo gebeurd, en u heeft er bij toekomstige aankopen eveneens gemak van!

En wéér kunt u ons komen bezoeken!
Het eerste weekend van mei heeft u ons kunnen bezoeken tijdens Animal Event in Hilvarenbeek. Kans gemist, en toch nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de Eglu Cube of de Eglu Go Hutch? U kunt ze beide komen bekijken, en ons ook nog eens het hemd van het lijf vragen, tijdens de Farm & Country Fair in Aalten. Deze wordt gehouden van 20 tot en met 22 juni, en staat te boek als de meest veelzijdige Fair in Nederland. Een fantastisch uitje voor het hele gezin, waarbij een ieder gegarandeerd wat van zijn gading zal kunnen vinden. Kom dus naar de gezellige Achterhoek, en bezoek ons in de stand vanKleindier Liefhebbers Nederland. Tot ziens op de Farm en Country Fair! 
Omlet Urban Mini Farm
Het voorjaar heeft de Omlet Urban Mini Farm bepaald goed gedaan. De tuin is een prachtige groene oase waarin de kippen naar hartelust scharrelen, waarbij er stiekem al aardig van de bessenstruik wordt gesnoept. De tomatenplanten zijn al redelijk doorgeschoten, waarbij ze wel een paar tikjes hebben gehad van de wat koudere en nattere periodes tussendoor. Toch zijn de eerste trossen bloempjes al zichtbaar en het is (met beter weer in het vooruitzicht)  aan de bijtjes om te zorgen dat dat tomaten en  tomaatjes gaan worden! Bij de eerste tekenen van vruchtjes 
zullen we uiteraard weer foto’s plaatsen. En nu maar hopen dat het een mooie, vruchtbare zomer wordt.
Ideetjes nodig voor de Vrolijke Verkoop Vrijdag?
Is natuurlijk leuk zo’n dag met 10 % korting. Maar wat als de kippen of de konijnen al zo’n fantastisch hok hebben? Wat te doen als de hamster al tevreden is met z’n Qute? Speciaal hiervoor geven we graag wat tips!
Een hele fijne aanrader is de Clear Cover, verkrijgbaar in diverse afmetingen en voor verschillende rennen en aanbouwrennen. De clear cover schermt af voor wind en neerslag, maar laat ondertussen wel alle daglicht door. Dat houdt uw kippen, konijnen of cavia’s happy, en de kippen zullen langer aan de leg blijven!
Voor alle hamster- en gerbil-liefhebbers die een Qute hebben gekocht is het wellicht een aanrader om leuke gekleurde bakvulling te bestellen. Mooi droog en hygiënisch voor uw huisdier, en een vrolijk panorama voor de kinderen!
Het kan natuurlijk ook zijn dat uw lievelingetjes al van alle denkbare gemakken zijn voorzien. Denk dan eens lekker aan uzelf, en bestel zo’n handige Egg Skelter. Een sieraad in elke keuken, en in diverse kleuren verkrijgbaar voor grote eieren of voor kleine en middelgrote eitjes. Bon apetit!

This entry was posted in Uncategorised