Omlet blog

Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!

happy_christmas_blog_full_nl

Wij bij Omlet wensen iedereen hele fijne kerstdagen, en een voorspoedig 2017. Een jaar waarin we hopelijk géén uitbraken van vogelgriep hoeven mee te maken, en waarin mens en dier wereldwijd van vrede en vrijheid mogen genieten. Een ideële wens, zeker. Maar zonder hoop vaart niemand wel! En dat geldt ook voor goede voornemens. Zo is het wellicht een goed idee om uw diertjes eens extra fijn te vertroetelen, zeker in deze donkere en koude dagen.

Lekker warm en goed zichtbaar!Gun bijvoorbeeld uw kippen eens zo’n fijn vestje. Lekker warm, en ze zijn ook nog eens goed zichtbaar (tenzij u de camouflage-versie koopt natuurlijk!)

Verkrijgbaar in de kleuren geel en pink, enkel of in extra voordelige dubbelverpakking, waarbij de combi extra in trek is.

Bekijk ze hier.

 

apple_and_cranberry_stickles_snacks_for_small_animalsOok is het fijn, en soms zelfs noodzakelijk om uw buitendieren met wat extra’s bij te voeren.  Niet alleen konijnen, maar ook cavia’s en andere knaagdieren, zijn bijvoorbeeld gek met deze Stickles met appel-cranberry.

Niet alleen worden ze zo wat extra verwend, ook houden ze hun tanden in topconditie door aan deze sticks te knagen, en krijgen ze wat extra vitaminen binnen. Naast deze smakelijke stickles hebben we ook lekkere knaagsticks van het merk Natural, met wortel-venkel smaak, of met aardbeismaak (om dat zomergevoel een beetje terug te halen!)

Eveneens een lekkernij, waar de dieren ook nog eens goed mee geholpen zijn, is een liksteen met zout en mineralen. Hang ‘m naast de waterfles en uw lieveling(en) blijven mooi en gezond!

Al dit lekkers is hier terug te vinden.

extreme_temperature_jacketsEn dan hebben we natuurlijk nog de beschermhoezen voor de verschillende hokken. Voor de Eglu Classic is een fijne warme hoes beschikbaar, en ook voor zowel de oude Eglu Cube als de nieuwe Eglu Cube zijn mooie “passende jassen” verkrijgbaar.

Voor de Eglu Go, Go Up en Hutch zijn speciale inlegmatten verkrijgbaar, die zorgen voor dat beetje extra isolatie. Tenslotte is het idee dat uw huisdieren hun warmte niet te veel kwijtraken. Dat is ruim voldoende om ook bij extreem weer de dag goed door te komen.

Tot slot: zorg goed voor uw diertjes, pas op met vuurwerk, en houd bij vorst de waterbakken in de gaten!

Fijne Feestdagen allemaal!

kerstversiering-verlichte-lengte-2-75-meter

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *