Omlet blog

€100 korting op de Eglu Classic

 
                                                                  

Eglu Classic kippenhok

Het Eglu Classic kippenhok met vosbestendige ren is een makkelijk te verplaatsen kippenhok en heel geschikt voor iedereen die voor het eerst kippen houdt. Geschikt voor 2-4 vogels.

Eglu Classic konijnenhok

Het Eglu Classic konijnenhok is een complete huisvesting voor uw konijnen! Dit makkelijk te reinigen hok maakt het houden van konijnen nog leuker én makkelijker. Uw konijnen zullen hun goed geïsoleerde hok en vosbestendige ren zeker waarderen.

 

Deze aanbieding is beëindigd op 29 januari 2018

 

Algemene voorwaarden

Deze aanbieding geldt uitsluitend voor het paarse Eglu Classic kippenhok en het paarse Eglu Classic konijnenhok. Uitgesloten van deze aanbieding zijn de groene Eglu Classic en alle andere Eglus. De korting van €100 en gratis verzending van de paarse Eglu Classic is een tijdelijke aanbieding – De korting wordt automatisch verrekend wanneer u het product bestelt – u hoeft geen gebruik te maken van een promotiecode. Zolang de voorraad strekt. De gratis verzending is geldig voor één pallet en alleen naar de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, Ierland, Italië en Spanje. De gratis levering is alleen geldig voor één pallet. Wanneer u meerdere items bestelt waarvoor een extra pallet nodig is, dan worden verzendkosten aan uw bestelling toegevoegd. Omlet Ltd. houdt het recht deze aanbieding op elk moment te beeïndigen. Deze korting kan niet worden gebruikt voor bezorging of cursussen. De aanbieding is alleen geldig voor niet-afgeprijsde producten en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. 

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *