Omlet blog

15% korting op hondenbenodigdheden

 

Verwen uw hond deze week eens extra! Omlet geeft namelijk 15% korting op een heleboel hondenbenodigdheden. Wacht niet te lang want deze aanbieding is geldig vanaf vandaag en sluit op 11 maart om middernacht. Veel winkelplezier!

 


 

Algemene voorwaarden
Deze aanbieding is gelding van 5/3/2018 – middernacht 11/3/2018. Geen promotiecode nodig. Zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is uitsluitend van toepassing op het Urban Pup assortiment. Omlet behoudt zich het recht voor deze aanbieding op elk gewenst moment te beëindigen. De korting kan niet worden gebruikt voor bezorgkosten. De 15% korting is enkel van toepassing op niet reeds afgeprijsde artikelen en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties en/of kortingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *