Omlet blog

Maya Nook kattenhuis – GRATIS starterspakket

Bij bestelling van het NIEUWE Maya Nook luxe indoor kattenhuis geven we een starterspakket weg ter waarde van ruim €50 – het prrrfecte geschenk om het nieuwe huis van uw kat te vieren.

De GRATIS bundel bevat:

Claim uw gratis starterspakket bij aankoop van het nieuwe Maya Nook kattenhuis door bij het afrekenen van uw bestelling de code MAYA in te voeren.

Zolang de voorraad stekt!

Het NIEUWE Maya Nook kattenhuis is het ultieme gezellige bed voor uw kat om in te slapen en ontspannen. Dit stijlvolle meubelstuk staat fantastisch in uw woning en geeft uw kat een plek die helemaal van hem is. Bewaar alle kattenspeeltjes en snoepjes in de optionele garderobe om deze uit het zicht op te bergen. De NIEWE Maya Nook gordijnen zorgen ervoor dat uw kat heerlijk en ongestoord kan slapen. Lees hier meer over het nieuwe Maya Nook kattenhuis.


Algemene voorwaarden
Het gratis starterspakket is alleen geldig bij bestelling van het Maya Nook Indoor kattenhuis van 01/05/19 t/m 09/05/19. Gebruik promocode MAYA bij het afrekenen van uw bestelling om uw GRATIS starterspakket te ontvangen. De producten in deze bundel kunnen worden gewijzigd. Zolang de voorraad strekt. Omlet Ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk gewenst moment te beëindigen.

This entry was posted in Producten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *