Omlet blog

WIN een Zippi tunnelsysteem voor cavia’s t.w.v. ruim €500!

WIN een EPISCH Zippi tunnel- en rensysteem t.w.v. ruim €500 voor uw cavia’s

Deze zomer geven wij een gelukkige winnaar de kans de speelruimte van zijn/haar cavia’s volledig te transformeren met een episch Zippi tunnelsysteem, compleet met ren, speelren en accessoires.

Bekijk om deel te nemen aan deze fantastische competitie onderstaande video en voorspel welke Zippi uitgang de cavia’s zullen kiezen: 1, 2, 3, 4. Voer hier uw antwoord en emailadres in om deel te nemen aan deze competitie.

Deelname is mogelijk t/m 10 juni 2019, dus wees er snel bij!

 

 

Algemene Voorwaarden

  • Deelname aan deze competitie is mogelijk t/m 10 juni 2019. De willekeurig gekozen winnaar wordt dinsdag 11 juni op de hoogte gebracht. De winnaar wordt gekozen uit alle deelnemers (wereldwijd). Het correcte antwoordt wordt eveneens volgende week bekend gemaakt
  • De prijs is een Zippi kit t.w.v. ruim €500. De prijs kan niet worden overgedragen of omgeruild en heeft geen geldwaarde.
  • Competities en promoties van Omlet zijn op geen enkele manier gesponsord, gesteund, verricht of verbonden met Facebook, Twitter of Instagram.
  • Deze competitie staat niet open voor werknemers van Omlet of hun directe familieleden. Ook staat deze competitie niet open voor werknemers van Omlet partners omdat zij betrokken kunnen zijn bij de promotie van deze competitie.
  • Om deel te nemen aan deze competitie dient u uw antwoord en emailadres in te voeren op de deelnamepagina.
  • Door deel te nemen aan de competitie stemmen deelnemers ermee in zich te houden aan deze Algemene Voorwaarden.
  • Omlet behoudt het recht de competitie op elk moment te beëindigen. Omlet kan elke competitie(informatie) wijzigen of deze algemene voorwaarden aanpassen zonder kennisgeving vooraf. Elke verandering wordt vermeld in de competitie-informatie of in deze Algemene Voorwaarden.

This entry was posted in Competities


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *