Omlet blog

Halloween aanbieding: 31% korting op zitstokken voor kippen

Bespaar met Halloween 31% op Omlets zitstokken voor kippen!

 

Aan alle heksen! We weten dat oktober een drukke maand is geweest. Daarom geven wij 31% korting op een bezemsteel upgrade voor Halloween: de Omlet zitstok voor kippen. Deze spooktaculaire aanbieding vliegt voorbij, dus wees er snel bij!

Gebruik de kortingscode HEKSEN en ontvang tot 31 oktober middernacht 31% korting!

Geef uw kippen een interessant nieuw speeltje voor in hun kippenren met de nieuwe zitstok voor kippen van Omlet, verkrijgbaar in twee lengtes. De van nature weerbestendige zitstok is voorzien van een innovatief bevestigingssysteem – waardoor het overal en in elke kippenren kan worden geplaatst – en is geschikt voor alle soorten en maten kippen. Een must have DIY voor elke kippenren!

Verrijk de speeltijd van uw kippen met dit leuke accessoire. Ontvang tot morgen middernacht 31% korting met de code HEKSEN.

Algemene voorwaarden

Deze aanbieding is uitsluitend geldig van 30/10/19 – 31/10/19 middernacht. Gebruik code HEKSEN om de 31% op de zitstokken voor kippen te claimen. Deze aanbieding kan alleen worden gebruikt voor de Omlet zitstokken van 1 en 2 meter. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltb. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding is niet van toepassing op verzendkosten en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. 

This entry was posted in Kippen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *