Omlet blog

Cadeau inspiratie voor honden en hun eigenaren

Vindt u het lastig om een kerstcadeau uit te zoeken voor een hond of hondeneigenaar? Wij hebben de perfecte cadeaus voor elk budget!

Fido Nook

Iedereen weet dat een hond voor het leven is, niet alleen voor Kerst. Maar als u of een naaste een nieuwe hond aan het gezin toevoegt in het nieuwe jaar, dan is het warmste welkom dat u kunt geven de Fido Nook. De Nook, ‘s werelds meest luxueuze hondenbed beidt een geborgen plek waar uw hond naar toe kan gaan om te slapen of uit te rusten. Er kan een uitneembare bench worden toegevoegd, heel handig voor benchtraining.

Een opruimfanaat die zenuwachtig wordt van rommel in huis zal de geïntegreerde garderobe van de Nook zeker waarderen. Hierin kunnen alle hondenbenodigdheden netjes op een plek worden opgeborgen. Geen hondensnacks meer in de keukenla, tennisballen onder de bank of riemen in een hoekje op de grond in de hal! Het perfecte cadeau voor honden en hun eigenaren!

Bent u op zoek naar een cadeau voor iemand die al een Nook voor zijn hond heeft? Vul de garderobe van de Nook met accessoires zoals het kussen, een kledingrail, plank, voerbak of spiegel. Nu allemaal met 25% korting!

Manden en kussens

Elke hondeneigenaar weet dat een hond comfort enorm waardeert. Als hun mand te oud is of niet comfortabel genoeg, dan zal het lastig zijn om te voorkomen dat uw huisdier een dutje op de bank of in uw bed zal doen. Maak van de kans gebruik om deze Kerst het bed van uw hond te vernieuwen! Van Cloud7 tot Buster & Beau, het favoriete merk van uw hond is in ons uitgebreide assortiment vast te vinden.

Accessoires

Kerst is natuurlijk ook de perfecte tijd om uw hond te verwennen met wat nieuwe speeltjes en accessoires. Is de halsband van uw hond na de vele wandelingen (en modderbaden) misschien aan vervanging toe? Bekijk ons assortiment halsbanden, harnassen en riemen in onze Kerstwinkel en maak uw hond de meest stijlvolle viervoeter van de buurt. Of wat dacht u van een nieuwe kersttrui om de outfit compleet te maken?

Kerstsok

Vul deze super schattige honden kerstsok met snacks, speeltjes en meer. Ook leuk om een hondeneigenaar cadeau te doen. Bekijk onze kerstwinkel en zoek allerlei leuke dingen uit om de kerstsok mee te vullen, zoals dit luxe zuurstokspeeltje of de adventskalender voor honden.

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *