Omlet blog

Cadeau inspiratie voor kippeneigenaren

Als u voor iemand die kippen heeft een kerstcadeau wilt kopen maar niet weet wat, dan kunt u er zeker van zijn dat iets voor de kippen zal worden gewaardeerd. Bekijk onze cadeau ideeën hieronder en vind iets voor elk budget.

Eglu Cube – Dit is een prachtig cadeau om een naaste cadeau te doen voor Kerst. Of diegene het er al zolang u zich kunt herinneren over heeft om kippen te gaan houden, of een houten hok bezit dat nodig aan vervanging toe is: de Elgu Cube is de droom-upgrade voor elke kippenhouder. Geschikt voor zes middelgrote kippen en heel makkelijk te reinigen. Het hok is voorzien van een dubbelwandige isolatie zodat het binnenin in de winter warm blijft en in de zomer koel. Door het tochtvrije ventilatie-systeem wordt condensvorming voorkomen en hebben uw kippen altijd frisse lucht. De veilige ren is bestand tegen roofdieren en geeft uw kippen een ruimte om in rond te scharrelen. U kunt de ren verder aankleden met rendekzeilen, zitstokken, snackhouders en meer! Keuze uit de kleuren groen en paars. Verkrijgbaar vanaf €599.


Al in het bezit van een Cube? Deze accessoires zijn een mooie aanvulling op het kippenhok 

De automatische kippenhokdeur maakt het leven net wat makkelijker, zeker in de winter. De deur kan worden geprogrammeerd om automatisch te openen en sluiten op een gekozen moment van de dag. Zelfs als u niet op tijd thuis kunt zijn hoeft u zich geen zorgen te maken. De Autodoor zorgt ervoor dat de deur achter uw kippen sluit als ze op stok zijn gegaan. Gebruikt u de Light Setting dan sluit de deur bij zonsopgang en zonsondergang, zodat u kunt uitslapen als uw kippen aan hun dag beginnen. De Autodoor kan worden bevestigd op elk houten kippenhok en op elke ren, waardoor het een perfect cadeau is voor iedereen die kippen houdt. 

En alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg is: bij de Autodoor is nu ook Omlets kippenhoklamp verkrijgbaar. De lamp gaan voordat de deur sluit aan om uw kippen aan te moedigen naar hun hok te gaan. Ook komt het van pas als u ‘s avonds wilt controleren hoe het met uw kippen gaat of ‘s ochtends vroeg de eieren komt verzamelen!

Bespaar bij aankoop van de Autodoor & kippenhoklamp als set, was €184.99, nu €174.99.

De Eglu wielenset is een praktisch cadeau mensen met een Eglu Go. Met de hendels voor de Eglu ren is het nu nog makkelijker om het kippenhok te verplaatsen.

Helaas betekent het einde van het jaar niet het einde van de winter. Iedereen die kippen houdt zal blij zijn met wat dekzeilen voor de ren, ter voorbereiden op de regenachtige maanden die eraan zitten te komen. De dekzeilen houden uw kippen niet alleen droog en uit de tocht, maar voorkomen ook dat uw gazon in een modderbad verandert. Kies de zware dekzeilen voor optimale bescherming tegen nat weer, de transparantie dekzeilen voor beschutting en om zonlicht door te laten, en een combi-dekzeil voor het beste van beide.


Cadeautjes voor iedereen die kippen houdt

De Ultieme Hentertainment Set, bestaande uit een 1m zitstok, Poppy Peck Toy, Caddi snackhouder en Chicken Swing, geeft iemand die voor het eerst kippen houdt alles wat hij/zij nodig heeft om te voorkomen dat zijn/haar kippen zich gaan vervelen. Deze hentertainment set is nu slechts €62.95 (adviesprijs €72.95)!

Wat dacht u van de grappige maar functionele limited edition Kerst kippenvesten. Ontworpen met het oog op Kerst! Uw kippen zullen worden gezien als ze in december de weg oversteken en het is nog eens lekker warm ook. Perfect voor de feestmaand.

Snacks – Snacks voor kippen zijn het perfecte cadeautje voor onder de kerstboom. Onze favorieten zijn onder andere de Feldy Pecker Balls, perfect voor de Caddi snackhouder, de Nature’s Grub groente & kruiden mix en de superschattige Naturals aardbeien harten.

Egg skelter – Voor mensen die van bakken houden! Deze eierhouder ziet er niet alleen mooi uit, het helpt ook uw eieren in de juiste volgorde te gebruiken. Shop hier alle kleuren

This entry was posted in Kerst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *