Omlet blog

25% korting op ALLE snacks voor dieren

We kunnen waarschijnlijk allemaal wel iets speciaals gebruiken om de laatste winterweken te doorstaan… En dit geldt ook voor uw dieren! Daarom geven we 25% korting op alle snacks in onze shop, zodat u kunt hamsteren en uw dieren de komende weken kunt verwennen. Gebruik promocode PETFLIX bij het afrekenen van uw bestelling om van deze aanbieding gebruik te maken.

Algemene Voorwaarden:
Deze aanbieding is geldig van 06.02.2020 t/m 17.02.2020. Zolang de voorraad strekt. Ontvang 25% korting op snacks voor dieren door gebruik te maken van de promocode PETFLIX. 25% korting is van toepassing op snacks voor alle dieren, exclusief zakken voer van meer dan 1.5kg en beloning-speeltjes voor dieren. Niet van toepassing op items die niet op voorraad zijn. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor de verzendkosten en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen. 

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *