Omlet blog

GRATIS superzacht deken bij aankoop van een Omlet bolsterbed

Maak gebruik van deze aanbieding en geef uw huisdier de fijnste slaapplek met het luxe bolsterbed van Omlet. Verkrijgbaar in drie formaten en drie prachtige kleuren. Het premium memory foam matras biedt optimaal comfort, de duurzame en heerlijk zachte hoes kan in de wasmachine worden gewassen.

Bij aankoop van een bolsterbed ontvangt u tijdelijk een GRATIS superzacht deken. Voeg een bolsterbed toe aan uw winkelmandje en het gratis deken wordt automatisch toegevoegd aan uw bestelling!

Algemene Voorwaarden
De aanbieding voor een gratis superzacht deken bij aankoop van een Omlet bolsterbed voor honden of katten is geldig van 02/04/2020 tot en met 06/04/2020. Nadat u uw bolsterbed naar keuze aan uw winkelmandje heeft toegevoegd wordt een deken via een automatische kortingscode aan uw bestelling toegevoegd. Het deken dat wordt toegevoegd komt overeen met het formaat mand dat u heeft besteld. Voegt u manueel een deken aan uw winkelmandje toe, dan wordt hiervoor geen korting verrekend. Wordt het gratis deken niet automatisch aan uw bolsterbed bestelling toegevoegd, gebruik dan de kortingscode BLANKET24 bij aankoop van een bolsterbed maat 24, BLANKET36 voor een bolsterbed maat 36 en BLANKET42 voor een bolsterbed maat 42. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. 

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *