Omlet blog

25% korting op het bolsterbed – kleur perzik

? Zomer Special! ?

Shop tijdelijk het bolsterbed in de kleur perzik voor honden en katten met 25% korting. Het premium memory foam bed is het beste wat u uw huisdier kunt geven; het vormt zich naar het lichaam van uw huisdier en geeft ongeëvenaarde ondersteuning voor een diepe, dromerige slaap. Deze stijlvolle kleur is de perfecte zomerkleur om uw woonkamer mee op te vrolijken!

Algemene Voorwaarden
Deze aanbieding loopt van 04/06/20 t.e.m. 09/06/20, zolang de voorraad strekt. Geen promocode nodig, de korting is reeds toegepast. Aanbieding omvat alle perzikkleurige bolsterbedden voor honden en katten. Aanbieding niet van toepassing op de groene en grijze bolsterbedden. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment in te trekken. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en in combinatie met bestaande aanbiedingen en kortingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *