Omlet blog

15% korting op alle kattenbenodigdheden

Verwen uw kat dit weekend en bespaar 15% op alle kattenbenodigdheden – aanbieding geldig t/m maandag 27 mei.

 

 

Alle katten producten 15% goedkoper, dus ook het NIEUWE  Maya Nook luxe indoor kattenhuis, verkrijgbaar met gordijnen en een handig garderobekastje. Geef uw kat een eigen, geborgen plek die prachtig in uw woning staat.

Onze buitenrennen voor katten maken uiteraard ook deel uit van deze aanbieding. Als u al een buitenren heeft dan kunt u deze uitbreiden en upgraden met een renuitbreiding, dekzeil, portaal en scheidingswand – allemaal met 15% korting!

En voor katten die in de stad wonen heeft Omlet de NIEUWE balkon kattenren ontworpen, zodat ook zij kunnen genieten van een veilige plek in de buitenlucht. Alleen dit weekend met 15% korting! 

Of gebruik deze korting om een voorraad speeltjes, kattensnoepjes en verzorgingsproducten in te slaan. Kies uit ons ruime online assortiment

 

Algemene voorwaarden

Deze 15% korting aanbieding is geldig van 24/05/19 – 27/05/19. Voor de 15% korting heeft u geen promocode nodig. Deze aanbieding is alleen van toepassing op de kattenbenodigdheden op onze katten pagina. Zolang de voorraad strekt. Omlet Ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen.

 

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *