Omlet blog

Discover the Amazing New Eglu Cube

Cube_Launch_White_Out_NL

Omlet heeft deze maand wat te vieren. Met trots introduceren we namelijk de nieuwe, en uiteraard verbeterde Eglu Cube. En daar waar de oude Cube al werd beschouwd als een van de beste kippenhokken ter wereld, zijn we er nu van overtuigd dat dit het beste is wat u uw kippen kunt bieden.

Veel van de verbeteringen zijn bedacht en doorgevoerd op basis van opmerkingen en ideeen van enthousiaste Cube-gebruikers. In andere gevallen hebben we onze eigen ideeen en inzichten gebruikt om het ontwerp op onderdelen te verbeteren of te verfijnen. Zo is de maatvoering dankzij een verbeterd productieproces aanmerkelijk verbeterd, en hebben we de nestkast afsluitbaar gemaakt, om te voorkomen dat uw kippen hier “illegaal”  gaan overnachten.

Al jaren is ons door diverse klanten gevraagd om een automatische deuropener. En ook hier kunnen we -met gepaste trots- onthullen dat de nieuwe Cube hierop is voorbereid. De deuropener zelf wordt uiteraard nog uitgebreid getest, en zal dan begin 2017 beschikbaar zijn.

Tellen we hier het trapje met extra grip, de grote mestlade en het comfortabele zitrek, en de stevige ren met grote toegangsdeur bij op, en u zult begrijpen dat de Eglu Cube zonder overdrijven als het meest innovatieve en diervriendelijke kippenhok mag worden betiteld. Bekijk de video, en overtuig uzelf!

This entry was posted in Producten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *