Omlet blog

Nieuwsbrief nr 7

 

De Eglu Go Up: voor iedere stadstuin!

Ons nieuwste kippenhok is nu al weer bijna drie maanden op de markt, en blijkt een regelrecht succes. Dat komt onder meer door de combinatie van slim ruimtegebruik, gemakkelijk onderhoud, en een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. Want waar vindt je nu zo veel gebruiksgemak voor een schappelijke prijs? Wil je een degelijk houten hok, dan zul je toch ook een aardig bedragje neer moeten tellen, en houdt je onverminderd het probleem met vochtige kieren en spleten: dé ideale verstopplekjes van bloedluizen en andere parasieten.
 Eglu Go Up nu juist tot hét kippenhok voor de Nederlandse stadstuin.  Het hok is comfortabel voor de kippen, en tegelijk eenvoudig in het gebruik. Eitjes rapen, mestlade leegmaken en ook de grote schoonmaak: het is allemaal even gemakkelijk, vooral ook omdat het hok op werkhoogte staat.  Waar wacht u nog op? Go Up!
We hadden het in de vorige nieuwsbrief al aangegeven, dus wellicht ten overvloede: u kunt onze Eglu Cube komend weekend gaan bekijken op de Country Fair in Aalten! Onze fantastische kippenvilla zal worden opgebouwd bij de stand van Kleindier Liefhebbers Nederland. Als er dan nog wat ruimte vrij is zetten we er wellicht ook nog een Hutch neer. Meer weten? Kijk hier voor een sfeerimpressie, openingstijden en entreeprijzen. Wellicht tot ziens!
Omlet Urban Mini Farm

Omlet levert bijdrage aan Hooi Hooi Helden!

Omlet werkt mee aan het televisieprogramma Hooi Hooi Helden, dat wordt uitgezonden onder de vlag van RTL Telekids. In een aantal zomerse uitzendingen nemen stoere jongens en meiden het samen met hun familie tegen elkaar op in een spelshow met allerlei uitdagingen die kenmerkend zijn voor het dagelijkse boerenleven. De deelnemers zijn uiteraard niet bang voor boerderijdieren, weten van wanten, en schuwen ook een portie boerendrek niet!
 FarmCamps!
Nieuwe uitvoering van de Qute

De Qute heeft een kleine, maar niet onbelangrijke facelift gehad. Allereerst is de vloer van de bovenverdieping nu van sterk doorzichtig kunststof gemaakt. Het loopoppervlak is daarbij ietsjes opgeruwd, terwijl het geheel toch doorzichtig is gebleven. U kunt uw lieveling dus nog steeds overal in zijn huisje volgen!

This entry was posted in Uncategorised


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *