Omlet blog

10% Herfstkorting

Autumn_Price_Fall_Blog_NL

De bladeren vallen van de bomen, net als onze prijzen. Voor een korte periode verlagen we de prijzen van vrijwel alle producten in de shop met 10%. Misschien is het tijd om uw hok in te ruilen voor een fijne Eglu? Of misschien alvast een Qute Hamsterkooi voor de Kerst? Wat er ook van uw gading is, nu is het tijd om snel toe te slaan, voordat het aanbod eindigt!

Deze aanbieding geldt van 17-10-2016 tot 24-10-2016 om middernacht. Omlet behoudt zich het recht voor om het aanbod op elk willekeurig moment in te trekken. Korting geldt alleen voor producten, met uitzondering van de Kattenrennen en Inlooprennen, en geldt niet op bezorgingen of cursussen. De aanbieding geldt alleen voor volle prijzen, en kan niet worden gebruikt voor lopende kortingen of in combinatie met andere acties. Korting is reeds verrekend: u heeft geen promo-codes nodig.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *