Omlet blog

Cyber Monday

cyber_monday_mobile_homepage_nl

Alleen vandaag kunt u profiteren van een korting van 5% op al onze producten. Dus waarom niet een leuk presentje voor Sinterklaas of fijn kerstcadeau gekocht? Bijvoorbeeld voor iemand die al langer overweegt om kippen te gaan houden. Of waarom geen stijlvolle hamsterkooi aangeschaft?! U zou ook kunnen overwegen om uw konijnen een warme en veilige winter te gunnen met zo’n comfortabele Eglu Go Hutch?

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kunt het tot middernacht met 5% korting aanschaffen. Prijzen zijn reeds aangepast; een kortingscode is dus niet nodig.

Omlet behoudt zich het recht voor om het aanbod op elk willekeurig moment in te trekken. Korting geldt alleen op producten, en niet op bezorgingen of cursussen. De aanbieding geldt tot 23:59 op 28-11-2016 en kan niet worden gebruikt voor lopende kortingen of in combinatie met andere acties. De korting geldt alleen voor producten besteld op 28 -11-2016, en kan niet worden terug gedateerd naar reeds eerder gekochte producten.

This entry was posted in Uncategorised


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *