Omlet blog

Vroege Vogels Paasmarkt!

Easter_Weekend_Blog_Image_Full_NL

De aanbiedingen komen vroeg dit jaar met een korting van 10% twee weken voor de paasdagen. Bestel nu, en u heeft uw kado’s vóór de pasen binnen, en op tijd opgezet, misschien wel met hulp van de Paashaas?! U hoeft slechts naar de website te huppelen, en vóór vrijdag 14 april om middernacht te bestellen om van dit aanbod gebruik te maken.

Misschien droomt u van een Eglu Go Hutch voor uw pluizige konijnen? Of misschien staan er wat uit te broeden eieren op springen, en gunt u de kuikens zo’n nieuwe Eglu Cube? Maak gebruik van die korting, en wees de paasdrukte voor, zodat u achterover kunt leunen en alvast de voorpret van uw keuzes heeft!

 

Voorwaarden:

Aanbieding is geldig van 31/3/17 tot middernacht van 14/4/17. Omlet behoud zich het recht voor om de actie te allen tijde in te trekken. Korting alleen op producten, en is niet van toepassing op bezorgingen of cursussen. Korting geldt alleen op de volle prijs van de producten en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *