Omlet blog

Actie voor de Eglu Go Hutch

NL---Eglu-Hutch---50-Off---Banner-varients---Dutch_Blog

Omlet biedt voor een hele week een korting van €50 op de Eglu Go Hutch, daarmee U de kans biedend om de huisvesting van uw konijn of Cavia naar een hoger niveau te tillen! Of om als beginner gelijk een perfecte start te maken met het onderbrengen van uw nieuwe huisdier in de best denkbare beestenvilla!

De Eglu Go Hutch is gewoon een genot om schoon te maken, en ze zijn dermate goed geïsoleerd dat ze het gehele jaar door probleemloos onderdak bieden aan uw konijn of cavia. En als u de ren erbij aanschaft weet u zeker dat ze kunnen spelen en dartelen zonder te hoeven vrezen voor vos of marter!

U heeft geen promotiecode nodig, de korting wordt automatisch toegekend in het winkelwagentje.  Deze aanbieding loopt tot 2 juni aanstaande dus haast u langzaam!

Klik hier om de Hutch voor konijnen te bekijken. En klik hier om de Hutch voor Cavia’s te zien.

En hier voor een verhelderende videoclip!

 

Aanbieding is geldig van 26/5/17 tot middernacht van 02/6/17 en is afhankelijk van beschikbaarheid. Korting wordt automatisch verrekend bij bestellen. Omlet behoud zich het recht voor om de actie te allen tijde in te trekken. Korting alleen op de Eglu Go Hutch, en is niet van toepassing op bezorgingen of cursussen. Korting geldt alleen op de volle prijs van de producten en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *