Omlet blog

Gratis honden accessoires ter waarde van €40!

Free_Beco_Bundle-Blog-NL

We gaan een hondsgoeie bundel accessoires weggeven met een waarde van meer dan € 40 aan iedereen die deze week een Fido Studio bestelt. De bundel bevat een Fido Studio Kussen, en een aantal Beco producten, waaronder een speeltje, hondenbak, poepzakjes met houder, en proefverpakkingen met voedsel en snoepjes.

Bekijk hier eens de fantastische nieuwe Fido Studio – het is zoveel meer dan een gewone hondenbench. Het is een elegante aanvullingen in uw interieur, en voorziet in de instinctieve behoefte van uw hond aan een eigen plekje. Verkrijgbaar in wit, en in de zojuist gelanceerde walnoot-variant.

Beco Pets is een van Engelands grootste producenten en ontwerpers van eco-vriendelijke huisdierproducten, die vanaf nu ook op onze website te vinden zijn. Beco maakt betaalbare, niet-giftige speeltjes en accessoires, waar mogelijk gemaakt van natuurlijke, herbruikbare en gerecyclede materialen.

Bestel vandaag nog uw Fido Studio en claim uw gratis accessoirebundel – gebruik bij het afrekenen simpelweg code TOPDOG 24 voor de Fido Studio 24 en TOPDOG 36 voor de Fido Studio 36. Maar wel opschieten want het aanbod geldt slechts tot en met maandag 26 juni en zolang de voorraad strekt!

 

De aanbieding is geldig van 19/6/17 tot middernacht van 26/6/17  zo lang de voorraad strekt. Om uw gratis pakket te claimen gebruikt u de bovengenoemde TOPDOG-code bij het afrekenen. U ontvangt bij de bestelling van uw Fido Studio dan het pakket honden-accessoires ter waarde van ruim € 40. De aanbieding is geldig voor alle versies van de Fido Studio Hondenbench. Zo lang de voorraad strekt. Omlet behoud zich het recht voor om deze aanbieding op elk moment in te trekken. De aanbieding geldt niet voor Fido Studio accessoires tenzij gekocht in combinatie met een Fido Studio Hondenbench. De inhoud van het pakket kan verschillen in kleur- afhankelijk van de voorraad accessoires. Het Fido Studio Kussen wordt bijgevoegd passend bij de gekozen uitvoering van de Fido Studio.

This entry was posted in Uncategorised


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *