Omlet blog

15% korting op alle katten accessoires!

NL_-_Blog_8e41bf8b

Heeft uw kat een lekkere versnapering verdiend? Of bestaat er dringend behoefte aan een nieuwe krabpaal, of wat nieuwe speeltjes….? Welnu, we hebben een hele serie nieuwe katten-accessoires, om van te spinnen zo goed, en speciaal voor de komende 7 dagen met een poeslieve korting van maar liefst 15%!

De korting is van toepassing op het hele assortiment van bedden, etensbakken en riempjes, tot aan speeltjes, kattensnoepgoed en krabpalen, dus voor elke kat wat wils. Alleen die fantastische buitenren is helaas van de kortingsactie uitgesloten!

Bekijk het hele assortiment aan nieuwe producten vandaag nog en strijk die 15% korting op.

Geen actiecode vereist, de korting wordt automatisch toegepast op uw order.

 

De 15% kortingsactie loopt van 24/7/2017 tot middernacht van 31/7/17. Korting is reeds toegepast op de producten bij bestelling. Zolang de voorraad strekt. Korting geldt niet voor de buitenren. Omlet behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk moment in te trekken. De korting wordt automatisch, zonder benodigde codes toegepast, en is niet overdraagbaar op andere producten of diensten. Korting geldt alleen op de volle prijs van producten, en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of acties.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *