Omlet blog

Knutsel je eigen Hamster Vakantiehut en win een €50,= Tegoedbon!

Hallo Hamster- en Gerbilvrienden!

Zou het niet fantastisch zijn als je je kleine huisvriend mee kon nemen naar een prachtige, exotische plek, of ze in ieder geval het idee geven dat ze heerlijk op vakantie gaan?! Wel, dat kan nu met een fantastisch nieuw product genaamd Pet Shacks! Het product bestaat uit twee hardkartonnen hutjes en toebehoren, die je zelf kunt decoreren en in elkaar zetten, waarna voor uw hamster of gerbil de pret kan beginnen! U kunt dan misschien uw huisdiertje niet meenemen naar het strand, maar u kunt het strand en de tropische sferen wel naar ze toebrengen!

Klik hier om de Pet Shack hutjes te bekijken en te bestellen!

We zouden het ontzettend leuk vinden als u zelf een of andere vakantietafereeltje in elkaar knutselt, en een foto daarvan aan ons toestuurt, waarbij de mooiste creatie beloond zal worden met een  Omlet Tegoedbon van € 50! U kunt ofwel de Petshacks bij Omlet bestellen en dan uw eigen creatie bouwen en decoreren, of u bedenkt en creëert zelf iets uitbundigs. Alles mag, maar gebruik in ieder geval niet-giftige stiften en lijmen, want hamsters en gerbils knagen juist in hun vakantie dat het een lieve lust is! Plaats uw creaties gewoon op onze Facebook-Pagina, of mail ze naar tino@omlet.nl.

Pet Shacks zijn de perfecte oplossing on uw kinderen bezig te houden tijdens de lange zomervakantie, en uw huisdiertje zal zich uitstekend vermaken met het verkennen van z’n heerlijke, kleurrijke vakantiehuisje! In ieder geval veel plezier en succes gewenst, we kijken reikhalzend uit naar alle creatieve vakantie-belevenissen!

Voorwaarden: Om mee te doen stuurt u een foto van uw eigen hamster/gerbil vakantie-tafereeltje. U kunt het vervolgens posten op de Facebookpagina van Omlet Benelux of mailen naar tino@omlet.nl. De wedstrijd opent vandaag op 7 augustus en eindigt op 2 September. De winnaar wordt vervolgens door het team van Omlet Benelux uitgekozen en bekend gemaakt op 4 September 2017. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *