Omlet blog

Pak die stormachtige 15% herfstkorting!

Ga snel naar de website en haal op die fantastische herfstkorting!

De zomer is ten einde, we hebben de eerste herfststorm al weer achter de rug, en hoewel de zon deze week nog uitbundig zijn best doet, reageren we bij Omlet direct op de eerste vallende blaadjes. We ruimen dan graag onze magazijnen op, zijn dus eens kritisch rondgelopen, en hebben een drietal producten geselecteerd, die met een stormachtige 15% herfstkorting in de uitverkoop mogen. Maar wacht niet te lang, want op=op!

Update 2 oktober: De Cubes zijn helaas uitverkocht. Maar u kunt ze nog steeds alvast bestellen, maar dan tegen het gewone tarief. En da’s nog steeds een hele hoop kwaliteit voor dat geld!

Onze Herfstkorting Actie loopt vanaf 25 september 2017 – zolang de voorraad strekt. Er is slechts beperkte voorraad tegen deze prijs. De aanbieding geldt alleen voor Eglu Cube’s, Inlooprennen en Afrastering. Gebruik bij afrekenen de code CONKERS om 15% korting te ontvangen. Bezorgkosten uitgesloten. Omlet behoudt zich het recht voor om deze actie op elk moment in te trekken, Aanbieding is niet van toepassing op, of te combineren met andere kortingsacties.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *