Omlet blog

Trick & Treats bij Omlet!

Het is de week van Halloween, en ook bij Omlet ontkom je er niet helemaal aan. Alleen houden wij niet zo van griezelig; wij zijn meer van het “Tricks and treats” gebeuren! Post dus op onze Facebook Pagina een grappige, verbazingwekkende of griezelige foto of video van je huisdier die een trucje of geintje uithaalt, en wij belonen je met een passende lekkernij voor het beestje!

De actie loopt tot en met zaterdag 4 november, de jury wordt gevormd door de meiden van de Customer Service afdeling, en de beste vijf inzendingen winnen gegarandeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De te winnen prijs is afhankelijk van het betreffende huisdier, en kan niet worden uitgekeerd in geld of tegoeden.

Omlet behoudt zich het recht voor om deze actie op elk moment in te trekken.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *