Omlet blog

Levering op tijd voor Kerst…

Levering op tijd voor Kerst

 

Business Parcels Priority – Parcel: bestel voor 15 december

European Ground: bestel voor 20 december

 

Omlet heeft alles om de Kerst voor uw familie, vrienden en dieren nog mooier te maken. Wilt u er zeker van zijn dat u de cadeaus die u heeft uitgezocht nog voor Kerst ontvangt, zorg er dan voor dat u uw bestelling op tijd aan ons doorgeeft. Wanneer u bij het afrekenen van uw bestelling van minimaal €50 gebruik maakt van de kortingscode KERSTSNUITEN betaalt u tijdelijk geen verzendkosten (klik hier voor de algemene voorwaarden).

De uiterste besteldatum is afhankelijk van de producten die u bestelt en de verzendmethode. Omlet is niet verantwoordelijk voor een vertraagde levering veroorzaakt door een derde partij. De standaard levertijden zijn weer van toepassing vanaf 2 januari 2018.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *