Omlet blog

Gratis verzending van Brinsea broedmachines en starterspakketten

Bestel nu een Brinsea incubator of een volledig starterspakket en betaal tijdelijk geen verzendkosten.

 

Als u van plan bent om een aantal kippeneieren uit te broeden bekijk dan Omlets ruime assortiment kwalitatieve broedmachines en broedbenodigdheden. Wanneer u voor het eerst eieren uitbroedt, dan is de Brinsea Mini II Eco Incubator heel geschikt, ons meest verkochte model voor maximaal 10 eieren. Wilt u meer eieren tegelijkertijd uitbroeden dan is bijvoorbeeld de Brinsea Ovation 28 EX Incubator een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken incubator. Of kies voor een van onze volledige starterspakketten!

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *