Omlet blog

25% korting op ren-dekzeilen en thermohoezen

25% Korting op alle buitenren dekzeilen, dekzeilen voor de inloopren en theromohoezen en -dekens

   

    


 Algemene voorwaarden
Deze korting op ren-dekzeilen en thermohoezen is gelding van 7/4/2018 – middernacht 30/4/2018. De korting is reeds verrekend, geen promotiecode nodig. Zolang de voorraad strekt. Omlet behoudt zich het recht voor deze aanbieding op elk gewenst moment te beëindigen. Deze aanbieding is uitsluitend van toepassing dekzeilen (Eglu dekzeilen, Inloopren dekzeilen en thermohoezen en dekens tegen extreme kou).  De korting kan niet worden gebruikt voor bezorgkosten. De 25% korting is enkel van toepassing op niet reeds afgeprijsde artikelen en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties en/of kortingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *