Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Omlet blog

Klantenbeoordeling Omlets buitenren voor katten

Wel of niet?

Het is buiten 25 graden, wat zouden we graag onze tuindeuren openzetten. Maar we hebben twee binnenkatten die dan zullen ontsnappen. ~ Maria, Roskilde (Denemarken)

 

  

 

Dit is hoe we op het idee kwamen voor een kattenren. Mijn man vindt het erg belangrijk dat ons huis en onze tuin er goed uitzien, dus een afrastering rond de tuin was voor ons niet echt een oplossing. Bovendien houdt een afrastering onze katten misschien wel in de tuin maar het zorgt er niet voor dat andere katten niet in onze tuin kunnen komen. Het volgende idee was om zelf een ren te maken. Ook niet echt een oplossing, het staat niet mooi bij het huis en het kan niet worden aangepast.

Ik was op zoek naar een verplaatsbare ren die ook kan worden aangepast, maar dit leek niet echt te bestaan. Of toch wel? Plotseling kwam ik de oplossing van Omlet tegen – precies datgene waarnaar ik op zoek was.

Een buitenren waarvan ik de lengte en breedte zelf kan bepalen. Makkelijk te verplaatsen, af te breken, groter en kleiner te maken – en het is groen, net als de tuin. Eén van de dingen die me erg aanspraken is dat de ren op het gras kan worden geplaatst, zodat de katten een natuurlijke ondergrond hebben om op te spelen. Het ‘dak’ van de ren is gemaakt van hetzelfde materiaal als de rest van de ren zodat katten in de gaten kunnen houden wat er allemaal in de lucht gebeurt, of er nu een vogel, vliegtuig of iets anders te zien is.

Als het regent kan de ren worden afgedekt met een dekzeil, zodat de katten een soort overdekt terras hebben. Dezelfde dekzeilen kunnen worden gebruikt als windscherm, om schaduw te geven of gewoon om de katten een rustige en beschutte plek te bieden.

 

  

 

Sommige mensen zijn misschien van mening dat het niet oké is om een kat in een kooi te houden, maar ik zie het niet als een kooi. Ik noem het een katten buitenverblijf! Ik houd mijn katten binnen om ze te beschermen en met de ren hebben ze de mogelijkheid de natuur te ervaren en frisse lucht te krijgen, zonder het risico dat ze worden aangereden of in een andere vervelende situatie terecht komen. Onze beide katten zijn dol van hun plek buiten en ze gebruiken de hele ren als een groot klimtoestel.

 

Nu kunnen we met onze katten van de tuin genieten

We worden nu niet meer midden in de nacht of ‘s ochtends vroeg wakker gemaakt – we hebben twee blije katten die dankzij hun buitenren de mentale en fysieke uitdaging krijgen die ze nodig hebben.

Omlets buitenren voor katten maakt het mogelijk dat wij weer buiten kunnen zitten en geeft onze katten een beter, gezonder leven.

 

This entry was posted in Producten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *