Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Omlet blog

Geen verzendkosten – Alleen vandaag geldig

Alleen vandaag betaalt u geen verzendkosten!

Het is dag 13 van Omlets adventskalender. Vandaag betaalt u geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €50! Gebruik de code RUDOLF18 bij het afrekenen van uw bestelling om van deze aanbieding gebruik te maken.

Maar wees er snel bij: deze aanbieding eindigt om middernacht!

Algemene voorwaarden:
Deze korting is van toepassing op bestellingen van €50 of meer en alleen van toepassing op de standaard bezorgservice. Gebruik de code RUDOLF18 bij het afrekenen van uw bestelling voor gratis verzendkosten. Omlet behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Omlet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor een vertraging in de levering veroorzaakt door derden (zoals een koeriersdienst). Deze aanbieding is alleen geldig voor niet-afgeprijsde artikelen en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. De aanbieding ‘geen verzendkosten’ is alleen geldig voor levering in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Italië, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Polen en Spanje.
Deze aanbieding voor gratis verzendkosten eindigt op 13 december 2018 om middernacht.

Deze aanbieding is niet van toepassing op de volgende producten: Marriage’s biologisch granenmix – 20kg, Marriage’s biologische legkorrels – 20kg, Omlet biologisch kippenvoer – 10kg en Omlet biologisch gemengd graan – 10kg, Omlet biologisch kippenvoer – 2x 10kg, Kippenvoer – Legkorrels – Niet biologisch – 20kg, Easichick nestvulling – 10kg, Aubiose bodembedekking – 20kg, korting kan niet worden gebruikt voor Eurofirst pallet leveringen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *