Omlet blog

WIN een Fido Studio of Nook met onze Valentijn competitie!


 

Om Valentijnsdag en de liefde te vieren willen wij graag weten hoe het datingprofiel van uw hond eruit zou zien als uw viervoeter zou kunnen swipen. Wij geven drie Fido hondenbenches weg uit ons Fido Nook en Fido Studio assortiment.

Beschrijf het karakter van uw hond, laat ons zijn/haar leeftijd en locatie weten en imponeer ons met de beste foto van uw onweerstaanbare viervoeter! Deel het datingprofiel van uw hond op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #PawAmour en maak kans op een Fido Nook of Studio naar keuze. Wij kiezen een winnaar in de categorieën –

 • Meest romantische profiel
 • Grappigste profiel
 • Best verzorgde hond

 

Is uw hond op zoek naar liefde? Wilt u uw hond koppelen aan een pluizige vriend(in)? Deel dan nu zijn of haar profiel!

 • Bezoek onze PawAmour website hier.
 • Upload en foto van uw hond in het formulier. We raden aan hiervoor een vierkante foto te gebruiken – zorg ervoor dat deze van goede kwaliteit is zodat we uw hond goed kunnen bewonderen.
 • Laat ons de naam van uw hond weten, zijn leeftijd (in mensenjaren) en locatie (stad of provincie).
 • Vertel meer over het karakter van uw hond onder ‘Beschrijving’. Bijvoorbeeld: favoriete eten, activiteit etc. Wij kiezen uit alle profielen een winnaar voor de categorie grappigste profiel en meest romantische profiel. 
 • Voer uw gegevens is (een e-mailadres van een mens a.u.b. :))
 • Maak uw profiel aan, deel op Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #PawAmour in de beschrijving.

U kunt deelnemen aan deze competitie tot en met 17 februari. Wij kiezen drie profielen die een Fido Nook of Studio winnen.

Good luck!

 

 

Algemene voorwaarden

 1. Competities en promoties van Omlet zijn op geen enkele manier gesponsord, gesteund, verricht of verbonden met Facebook, Twitter of Instagram.
 2. Deze competitie staat open voor de gehele Omlet community.
 3. Deze competitie staat niet open voor werknemers van Omlet of hun directe familieleden. Ook staat deze competitie niet open voor werknemers van Omlet partners omdat zij betrokken kunnen zijn bij de promotie van deze competitie.
 4. Om deel te nemen aan deze competitie dient u uw e-mailadres in te vullen op de Paw Amour deelname-pagina en het profiel van uw hond te delen op Facebook, Instagram of Twitter met #PawAmour in de beschrijving.
 5. Deelname aan deze competitie is mogelijk tot en met 17 februari 2019. Binnen 7 dagen na het sluiten van de competitie nemen wij contact op met de winnaars. Indien de winnaar niet binnen 7 dagen na de bekendmaking de prijs heeft geclaimd, behouden wij het recht de prijs voor deze winnaar in te trekken en een andere winnaar te kiezen.
 6. Van alle deelnemers wereldwijd worden drie winnaars gekozen. Deze winnaars worden gekozen door het Omlet team. Wij kiezen onze favorieten op basis van de volgende categorieën:
  • Eén winnaar voor best verzorgde hond
  • Eén winnaar voor meest romantische profiel
  • Eén winnaar voor het grappigste profiel
 7. De prijs is een Fido Nook of Fido Studio van Omlet. Winnaars kunnen kiezen uit de maat 24” of 36” en wel of geen garderobekast. De winnaar ontvangt het bijbehorende Fido kussen, andere accessoires zijn niet inbegrepen.
 8. Onze beslissingen met betrekking tot alle zaken rond de competitie zijn definitief en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 9. De prijs kan niet worden overgedragen of omgeruild en heeft geen geldwaarde.
 10. Door deel te nemen aan de competitie stemmen deelnemers ermee in zich te houden aan deze Algemene Voorwaarden.
 11. Alle deelnemers gaan ermee akkoord dat de door hun gegenereerde content (bijvoorbeeld foto’s ingestuurd voor deelname) mogen worden gebruikt voor toekomstige marketingdoeleinden.
 12. De winnaar verbindt zich ertoe akkoord te gaan met het gebruik van hun naam en elk andere redelijk verzoek van Omlet in verband met post-competitie publiciteit.
 13. Omlet behoudt het recht de competitie op elk moment te beëindigen. Omlet kan elke competitie(informatie) wijzigen of deze algemene voorwaarden aanpassen zonder kennisgeving vooraf. Elke verandering wordt vermeld in de competitie-informatie of in deze algemene voorwaarden.

This entry was posted in Competities


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *