Omlet blog

10% korting op het Zippi assortiment en gratis verzending

 

Upgrade nu het onderkomen van uw konijnen en cavia’s met de Zippi tunnels en rennen – tijdelijk met 10% korting en gratis verzending! Deze aanbieding is van toepassing op ALLE Zippi tunnels, (speel)rennen en accessories. De beste tijd om een geweldige speeltuin voor uw konijnen samen te stellen, met 10% korting en gratis, snelle levering – precies op tijd voor de lente!

Gebruik de promocode ZIPPISAVE bij het afrekenen van uw Zippi bestelling en betaal geen verzendkosten!

 

Verbind het hok van uw konijnen of cavia’s met een ren door middel van het Zippi tunnelsysteem. De perfecte manier om uw dieren toegang te bieden tot meer ruimte om in te spelen en bewegen via veilige, roofdierbestendige buizen.  

Verkrijgbaar met allerlei accessoires om een tunnelsysteem te maken dat helemaal tegemoet komt aan uw wensen. Gebruik hiervoor onze online configurator en voeg hooiruiven, uitkijkposten, afsluibare deuren, bochten en meer toen. Of kies voor een van onze populaire starterspakketten.

De nieuwe Zippi speelrennen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig met de Zippi tunnels kunnen worden verbonden. Deze makkelijk te verplaatsen buitenren geeft uw konijnen en cavia’s meer ruimte, wat bijdraagt aan de gezondheid van uw dieren.

De Zippi speelren is een open ruimte om te spelen, makkelijk toegankelijk voor kinderen en verzorgers. De Zippi ren biedt uw dieren een veilige ruimte waar ze zonder toezicht gebruik van kunnen maken, en is voorzien van een overdekking en een optioneel vloerraster en een flensrand.

Vergeet niet de speelruimte van uw dieren helemaal af te maken met de Zippi rendekzeilen zodat uw dieren er in alle weersomstandigheden gebruik van kunnen maken. 

Heeft u al een Zippi ren? Dan kunt u deze dankzij onze Zippi renuitbreidingen verder vergroten om uw dieren nog meer ruimte te geven om in te spelen. 


Algemene voorwaarden
Deze aanbieding voor 10% korting en gratis verzending is uitsluitend geldig van 12/04/19 tot 26/04/19. Voor de 10% korting heeft u geen promocode nodig. Gratis verzending is van toepassingen op bestelling van Zippi producten met een minimale bestelwaarde van €100. Deze aanbieding is alleen van toepassing op onze standaard leveringsservice en is niet van toepassing op pallet verzendingen. Gratis levering is alleen geldig voor verzending naar Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Ierland, Noorwegen, Polen, Denemarken, Zweden en Spanje. 

Zolang de voorraad strekt. Omlet Ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Deze aanbieding is alleen van toepassing op producten uit ons Zippi assortiment en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *