Omlet blog

Omlet paascompetitie 2019

Om het lange Paasweekend te vieren geven wij u de kans een Omlet voucher t.w.v. €200 te winnen. Alles wat u hiervoor hoeft te doen is ons laten weten hoeveel konijnen zich op onderstaande afbeelding hebben verstopt… Ga naar de competitie-pagina om deel te nemen! 

 

Uit alle deelnemers (internationaal) worden in totaal vijf winnaars gekozen. Mis deze kans om uw huisdier eens flink te verwennen niet en doe mee! 

 


Algemene voorwaarden

Deelname aan deze competitie is mogelijk tot en met 22 april 2019. Om deel te kunnen nemen dient u de competitie-pagina in te vullen. Er worden 5 x €200 Omlet vouchers weggegeven. De winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemers (internationaal) die ons het juiste antwoord hebben gegeven. De winnaars worden zeven dagen na het sluiten van de competitie bekend gemaakt. De vijf winnaars worden via het e-mailadres dat aan ons via de competitie-pagina is doorgegeven op de hoogte gebracht. Als wij niet binnen zeven dagen een reactie ontvangen bieden wij de prijs aan een andere deelnemer aan.

De prijs kan niet worden overgedragen of omgeruild en heeft geen geldwaarde. Deze competitie staat niet open voor werknemers van Omlet of hun directe familieleden. Ook staat deze competitie niet open voor werknemers van Omlet partners omdat zij betrokken kunnen zijn bij de promotie van deze competitie. Omlet behoudt het recht de competitie op elk moment te beëindigen. Omlet kan elke competitie(informatie) wijzigen of deze algemene voorwaarden aanpassen zonder kennisgeving vooraf. Elke verandering wordt vermeld in de competitie-informatie of in deze Algemene Voorwaarden. Omlet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het verloren raken of het vertragen van inzendingen. Slechts één deelname per persoon of huishouden is toegestaan. Persoonlijke informatie met betrekking tot deelnemers zal uitsluitend door ons worden gebruikt in overeenstemming met de van toepassing zijnde gegevensbeschermingswetgeving. De winnaar verbindt zich ertoe akkoord te gaan met het gebruik van hun naam en elk andere redelijk verzoek van Omlet in verband met post-competitie publiciteit.

Door u aan te melden voor de Omlet nieuwsbrief wordt u als eerste op de hoogte gebracht van aanbiedingen, competities, nieuwe producten, recepten, huisdieren-advies en nog veel meer! U kunt zich op elk gewenst moment afmelden van de Omlet nieuwsbrief door op de link onderaan onze e-mails te klikken.

This entry was posted in Competities


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *