Omlet blog

Ontdek Omlets nieuwe Geo vogelkooi

Eindelijk een parkietenkooi die net zo mooi is als de vogels!

De NIEUWE revolutionaire Geo vogelkooi van Omlet is een adembenemend, hedendaags design dat herdefinieert wat de leefruimte van vogels kan en moet zijn. De geodetische vorm biedt uw vogels een lichte en ruime leefruimte waarin hun natuurlijke schoonheid volledig tot haar recht komt. 

De zorgvuldige vormgeving en veelvuldig testen hebben geleid tot een complete vogelkooi zonder overbodigheden. 

Simon Nicholls, hoofd van Omlets Design afdeling laat weten: “De inspiratie voor de Geo vogelkooi kwam van een fantastische Uomo universale door Buckminster Fuller, een pionier op het gebied van geodetische koepels in de jaren 1950. Op basis van deze vorm ontwikkelden we meer dan zestig prototypes om er zeker van te zijn dat elk aspect geoptimaliseerd was voor zowel de vogels als hun verzorgers. Ik ben uiterst trots op het eindresultaat.”

Een goed voorbeeld van de aandacht voor details met betrekking tot de Geo is de centrale voerbak. Het slimme ontwerp is uiterst gebruiksvriendelijk voor zowel de eigenaar als de parkieten. Een reservoir vangt de gevallen zaden en omhulsels van zaden op waardoor het de schoonste vogelkooi in zijn soort is. 

Vogels staan volgens het jaarlijkse rapport van de Pet Food Manufacturing Association in het Verenigd Koninkrijk op de vierde plaats. Al lange tijd zijn parkieten favoriet bij kinderen, ouders en grootouders omdat het sociale dieren zijn die handtam kunnen worden gemaakt en zelfs kunnen leren praten. Met Omlets laatste innovatie is het houden van parkieten makkelijker, schoner en mooier dan ooit tevoren!

De Geo vogelkooi is verkrijgbaar met een turquoise en crèmekleurige basis en een hoge of lage stand. De stand is gemaakt van solide bamboe en plaatst uw vogelkooi ter hoogte van een salontafel of hoger. Geen andere kooi voor kleine vogels is zo’n bijzonder pronkstuk voor uw huis.

Ook de hoes van de Geo vogelkooi past wat huisdiereigenaren kunnen verwachten van Omlet. De binnenkant van de hoes is voorzien van een sterrenkaart zodat uw vogels voor het slapengaan kunnen zoeken naar Orion, Ursa Major en ze misschien zelfs wel een vallende ster zien!

De Geo vogelkooi is uitsluitend verkrijgbaar bij Omlet vanaf €109.

This entry was posted in Producten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *