Omlet blog

Wereld Ei Dag 2019

Het is Wereld Ei Dag!

Vandaag is het Wereld Ei Dag! Volg onze pagina en nomineer iemand die altijd al kippen heeft willen houden om zelf elke morgen verse eieren te verzamelen. Wij kiezen uit alle genomineerden één persoon die een Eglu Go kippenhok met 2 meter ren wint!

Ga om deel te nemen naar onze Twitter pagina, volg ons en laat onder de Wereld Ei Dag tweet de gebruikersnaam van de persoon die u wilt nomineren achter.

Succes!

 

Algemene voorwaarden

Deelname aan deze competitie is mogelijk t/m 13 oktober 2019. Laat om deel te nemen een reactie achter op de Wereld Ei Dag tweet op onze Twitter pagina en volg onze pagina. De winnaar ontvangt een Eglu Go kippenhok met 2m ren. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemers (wereldwijd). Binnen zeven dagen na het sluiten van de competitie wordt de winnaar op de hoogte gebracht. Indien de winnaar niet reageert om de prijs te claimen behouden wij het recht de prijs aan een vervangende winnaar te geven. 

 

Omlet behoudt het recht de competitie op elk moment te beëindigen. De prijs kan niet worden overgedragen of omgeruild en heeft geen geldwaarde. Deze competitie staat niet open voor werknemers van Omlet of hun directe familieleden. De winnaar verbindt zich ertoe akkoord te gaan met het gebruik van hun naam en elk andere redelijk verzoek van Omlet in verband met post-competitie publiciteit.

This entry was posted in Competities


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *