Omlet blog

Favorieten uit de Omlet kerstwinkel

De Omlet Kerstwinkel is terug en beter dan ooit tevoren!

U kunt de cadeautjes voor uw huisdieren alvast afvinken op uw Kerst-boodschappenlijstje. In Omlets Kerstwinkel vindt u een uitgebreid assortiment feestelijke snacks, speeltjes en meer voor al uw dieren.

Begin de mooiste tijd van het jaar met onze adventskalenders voor honden, katten en kleine dieren. Een leuke en feestelijke traditie die kinderen (en volwassenen) graag zullen delen met hun huisdieren.

Voor honden hebben we een uitgebreid assortiment heerlijke snacks in diverse kerstsmaken; van kalkoenbites tot kerstpudding koekjes. En natuurlijk allerlei leuke knuffelspeeltjes om ook uw viervoeten van de drukke kerstdagen te laten genieten. Houd uw hond warm in december met onze super schattige fleece bodywarmers in drie maten.

Ook voor katten hebben we een uitgebreide selectie kattensnoepjes en speeltjes, zoals de Grumpy Cat kersthengel en spruitjes. De luxe kerstsokken zijn perfect om een andere kattenfanaat cadeau te doen (tevens verkrijgbaar voor andere dieren).

Vanwege het succes van afgelopen jaar is ook dit jaar de Kerst kippenhok-potpourri weer verkrijgbaar. Breng de feestsfeer is het kippenhok met de geur van kaneel en klaver. Voor kippen hebben we ook de populaire Peck Toys, Caddi snackhouder en decoratieve snacks om in de kippenren te hangen. De automatische kippenhokdeur is een fantastisch cadeau voor iedereen die kippen houdt en kan worden gebruikt voor alle houten hokken, de Eglu Cube en alle Eglu rennen.

Voor kleine dieren zoals konijnen, cavia’s en hamsters hebben we allerlei kerstknabbels. Wat dacht u bijvoorbeeld van de heerlijke iglo en prachtige feesttaart!

This entry was posted in Kerst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *