Omlet blog

Omlet in 2020 – Blijf op de hoogte!

Heeft u als goed voornemen een “Omlet superfan” te worden? We kunnen het u niet kwalijk nemen! Hieronder vindt u alle manieren om in 2020 op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, competities, video’s, blogs en meer!


Nieuwsbrief

Onze wekelijkse nieuwsbrief zit altijd boordevol interessante artikelen, aanbiedingen, informatie over nieuwe producten en reviews van Omlet klanten. Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief wordt u gegarandeerd als eerste op de hoogte gebracht van alles wat met Omlet te maken heeft! Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen, exclusief voor leden van onze nieuwsbrief (waarvan we zeker weten dat u hiervan op de hoogte wilt worden gebracht!). We kunnen nog niet teveel zeggen, maar er is een grote kans dat we eind januari een mooie Eglu aanbieding uw kant op sturen ?


Youtube

Het Omlet Youtube kanaal is ideaal om meer te weten te komen over onze producten. De informatieve en leuke video’s tonen alle vernieuwende features waar onze klanten dol op zijn, met als bonus… schattige dieren! Door ons te volgen op YouTube weet u alles over de laatste Omlet innovaties. Ook vindt u hier allerlei informatie over de verzorging van (huis)dieren, zoals deze video over het winterklaar maken van uw Eglu.

Montagevideo’s leggen stap-voor-stap uit hoe u onze producten in elkaar zet. U kunt de video’s afspelen terwijl u het nieuwe huis van uw dieren bouwt.


Social media

Maak uw scroll-tijd nog leuker met schattige foto’s van dieren, fantastische nieuwe producten, super competities, aanbiedingen en nog veel meer. Ook geven wij hier alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen aan de (vele!) competities die voor 2020 op de planning staan. Dit wilt u niet missen, dus volg ons vandaag nog!

This entry was posted in Uncategorised


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *