Omlet blog

Einde winter uitverkoop – tot 20% korting op dekzeilen en thermohoezen

Zelfs nu we licht beginnen te zien aan het einde van deze winter tunnel, kan het nog altijd flink koud worden. Grijp uw kans om de ren van uw dieren te voorzien van een dekzeil dat ze beschermt tegen de regen, beschut tegen de wind én schaduw geeft op zonnige dagen – het hele jaar door!

Ontdek ons uitgebreide assortiment dekzeilen en thermohoezen voor uw dieren. Tijdelijk tot 20% korting!

Algemene Voorwaarden:
Promotie geldig van 17.02.20 t/m 29.02.20. Zolang de voorraad strekt. Geen kortingscode nodig. De korting verschilt per product en bedraagt maximaal 20% en is van toepassing op alle rendekzeilen, thermohoezen en thermodekens, dekzeilen voor de Zippi ren. Uitgesloten van deze aanbieding: zware dekzeilen voor de Eglu Classic – volle lengte, spanhaken (enkel en 6 stuks). Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Deze aanbieding is niet van toepassing op verzendkosten en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. 

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *