Omlet blog

De hondenmand afstemmen op uw interieur

 

Birds eye view van hond liggend op Omlets Bolsterbed voor honden in de print Pawsteps Electric

Als hondeneigenaar weet u hoe lastig het kan zijn om het huis netjes te houden. Met overal riemen, hondenspeeltjes en hondenmanden kan het huis al snel rommelig worden. Alle hondenaccessoires kunnen in een mand of bak worden opgeborgen, maar het verbergen van de hondenmand is een grotere uitdaging.

Hoe kan je ervoor zorgen dat de hondenmand bij uw interieur past? Dankzij allerlei slimme producten en ontwerpen is het gelukkig veel gemakkelijker geworden om de leefruimte van uw hond deel uit te laten maken van uw woning. Dus voordat u een zo onopvallend mogelijke plek voor de hondenmand uitzoekt, zijn dit een aantal tips om de hondenmand op stijlvolle wijze deel uit te laten maken van uw interieur.

Wat is de beste mand voor uw hond?

Wie wil er na een lange dag werken nu niet een gezellige en comfortabele plek om te ontspannen en tot rust te komen? Dit geldt ook voor honden. De mand van een hond is vaak niet alleen hun slaapplek, maar ook een plek om te ontspannen. De hondenmand in de gang of op een andere drukke plek in huis zetten, is daarom geen goede optie.

Wat als een hondenmand een omsloten plek zou zijn zoals een hondenhok? Wat als de mand eruit zou zien als een meubelstuk, in plaats van als een versleten kussen op de grond? We stelden onszelf deze vragen en vroegen vervolgens onze productontwerpers om een oplossing te bedenken. Uw hond een stijlvolle eigen plekje geven is namelijk niet alleen gunstig voor zijn gezondheid en welzijn, het draagt ook bij aan uw interieur

Een huis in een huis

Maak kennis met hondenhok Fido Nook van Omlet. Fido Nook ziet eruit als een modern meubelstuk en is tegelijk een gezellige plek voor de mand van uw hond. Nook maakt het mogelijk een plek voor uw hond te creëren die helemaal van hem is, en tegelijk gebruikt kan worden als een functionele plek om bijvoorbeeld planten of foto’s op te zetten. Maar het mooiste is: Nook is geschikt voor elke hondenmand. En door de mand van uw hond van de vloer te halen, zorgt u voor meer comfort en hygiëne en beschermt u uw hond tegen stof en tocht.

Een eigen plek voor uw hond met ombouw maakt het mogelijk om stijl en functionaliteit aan uw interieur toe te voegen. Bij de Fido Nook is een optionele garderobekast verkrijgbaar waar u alle spullen van uw hond in kunt opbergen. Als de hondenmand er niet in zou zitten, zou het verward kunnen worden met een modern bijzettafeltje.

Een hondenmand die past bij uw meubilair

Schrikt niet de ruimte die de mand inneemt u af maar het uiterlijk ervan, dan is het misschien tijd om te upgraden naar een stijlvollere mand die past bij uw bank, lakens en kussens. Het vinden van een hondenmand die past bij het interieur, is als het vinden van het perfecte sierkussen voor de bank. Stijl is belangrijk, maar comfort is nog belangrijker.

Heeft uw interieur neutrale, warme en zachte tinten? Dan past een zachtgrijze of neutrale hondenmand met de Pawsteps Natural-print er vast mooi bij. Is uw interieur gevuld met gedurfde en felle kleuren, kies dan een hondenmand die past bij deze stijl. Bekijk bijvoorbeeld de Pawsteps Electric hondenmanden uit onze nieuwste Dog Walk Collectie. En nog beter, de Dog Walk Collectie heeft ook bijpassende halsbanden en riemen, om uw hond en huis helemaal af te stijlen.

Kies een mand die past bij uw meubilair

Als het probleem niet de ruimte is die de mand inneemt maar het uiterlijk ervan, dan is het misschien tijd om te upgraden naar een stijlvollere mand die past bij uw bank, dekens en kussens. Het vinden van een hondenmand die past bij uw interieur, is als het vinden van het perfecte kussen voor op de bank. Hoewel stijl belangrijk is, staat comfort voor uw hond natuurlijk altijd nog voorop.

Heeft uw interieur neutrale kleuren met warme en zachte tinten? Dan past hier misschien een zachtgrijze of beigekleurige hondenmand het beste bij. Heeft uw interieur gedurfde en felle kleuren, kies dan een hondenmand die bij deze stijl past. Wist u dat u niet alleen de kleur van de hondenmand kunt kiezen, maar ook de stof? Topology hondenmanden van Omlet zijn verkrijgbaar in vijf verschillende stoffen, namelijk quilted, schapenvacht, beanbag, microvezel of bolster. Kies de stof die bij uw hond past en kies vervolgens de kleur die past bij uw interieur.

Wie aan honden denkt, denkt waarschijnlijk ook aan verharen. De geur van een hond, die buiten in plassen heeft gespeeld, kan ook hun slaapplek snel minder fris laten ruiken. Topology hondenmanden hebben als voordeel dat u de “lakens” van uw hond, net als uw eigen beddengoed, kunt wassen. Zo kan ook uw hond voortaan genieten van dat heerlijke gevoel van frisse lakens. Rits de topper van de mand en was hem in de wasmachine: een frisse hondenmand in een handomdraai.

Bruine teckel steekt tong uit zittend in Fido Nook hondenbench

Een stijlvolle upgrade

Om de hondenmand echt deel uit te laten maken van uw interieur, kunt u de mand upgraden met accessoires. Net als dekens en kussens voor op de bank, kunt u ook de mand van uw hond met eigen items helemaal af maken.

Een superzacht hondendeken is de uitgelezen manier om de dutjes van uw hond en uw interieur een upgrade te geven. Of u het nu over hun mand of op de bank legt, een hondendeken brengt textuur en diepte in uw interieur en zorgt tegelijkertijd voor extra comfort voor uw hond. Een win-winsituatie.

Heeft u een hondenmand zonder bench, dan kunt u pootjes onder de mand aanbrengen voor een luxere uitstraling en om uw hond een gezondere slaapplek te geven. Omlets assortiment pootjes voor hondenmanden bestaat uit verschillende looks en stijlen, zoals hout, gouden hairpin en moderne metalen sledepoten. Kies een stijl die past bij de tinten en texturen van uw interieur om de look en feel van uw interieur te verbeteren. Uw hond zal het verhoogde niveau van comfort en hygiëne waarderen.

Omlets designopties

Omlet ziet honden als gezinsleden. Dus de plek waar ze slapen en hun tijd doorbrengen, maakt onderdeel uit van uw woning. De hondenmand deel uit laten maken van uw interieur hoeft niet moeilijk te zijn. En als u eenmaal heeft besloten of u een bench of alleen een hondenmand wilt, kunt u het laten matchen met uw interieurbehoeften en de behoeften van je hond. Met ons uitgebreide assortiment is het een eitje om de hondenmand af te stemmen op uw interieur.

Labrador in woonkamer op Bolsterbed voor honden in de print Midnight Meadow

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *