Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Omlet blog

Een hondenmand deel uit laten maken van uw interieur

Staat de hondenmand wat plompverloren in de woonkamer, of probeert u de slaapplek van uw huisdier uit het zicht te houden zodat het uw zorgvuldig samengestelde inrichting niet verpest?

Dit hoeft niet zo te zijn. Het is zelfs heel eenvoudig om de hondenmand op te laten gaan in elke ruimte van het huis, zoals een meubelstuk.

Gebruik de ruimte op de slaapplek van uw hond

Als het hondenbed in de buurt van een wandelgang staat, zal uw hond vaak gestoord worden en kunnen mensen zelfs over de mand struikelen. Door de mand van een frame te voorzien geeft u uw huisdier een besloten ruimte waarin hij kan ontspannen. Bovendien geeft het u de mogelijkheid de ruimte boven de hondenmand te gebruiken.

Natuurlijk kunt u dit ook doen door een boekenplank of haken boven de hondenmand te plaatsen, maar dit voorkomt niet dat voorbijgangers per ongeluk op de rand van de mand gaan staan of de slapende viervoeter tijdens het stofzuigen aanstoten. Met een frame om de hondenmand zorgt u er bovendien voor dat de hondenmand niet rechtstreeks op de grond ligt, wat veel aangenamer is voor uw huisdier.

Dit is precies wat het luxe 2-in-1 Fido Nook hondenbed doet. Het stijlvolle meubelstuk staat mooi in uw woning en geeft uw hond een fijne slaapplek. De bovenkant van de Nook is geschikt om decoratieve items op te zetten zoals bloemen, kaarsen, een fotolijst of een sleutelbakje. De Nook is ook verkrijgbaar met een geïntegreerd garderobekastje om alle favoriete speeltjes, snacks en andere hondenaccessoires in op te bergen. Maak de garderobe helemaal af met een spiegel en kledingrail, zodat uw hond zich helemaal thuis zal voelen.

Kies een hondenmand die past bij andere textiele voorwerpen

Indien het het uiterlijk van uw hondenmand is waardoor u het geen prominente plaats wilt laten in uw woonkamer, keuken of slaapkamer, dan is het misschien tijd om uw oude hondenmand te vervangen voor een stijlvollere mand die past bij uw bank, beddengoed en kussens.

Ook is het zo dat hondenmanden de neiging hebben harig en modderig te worden en op den duur niet meer zo fris te ruiken. Logisch dat u de mand dan liever verbergt voor bezoek. Een hondenmand met een hoes die kan worden verwijderd en gewassen, zorgt ervoor dat de mand er altijd uitziet als niet en fris ruikt.

Het nieuwe bolsterbed voor honden van Omlet is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren en heeft een subtiel, geweven diamant-geometrisch patroon dat prachtig staat in elke woning. Kies uit zacht, elegant grijs, rijk, bosgroen of opvallend roze.

Voeg het nieuwe superzachte hondendeken toe, voor extra comfort.

Een stijlvolle upgrade

Als u al tevreden bent het de plaats en het uiterlijk van de mand van uw hond, maar iets nodig heeft om het deel uit te laten maken met de rest van uw interieur, dan kunt u het een stijlvolle upgrade geven met het Fido sofa frame. Verkrijgbaar in twee maten en geschikt voor de meeste hondenmanden. Met het Fido sofa frame maakt u van elke hondenmand een modern meubelstuk dat opgaat in de ruimte.

Ook is het een handige manier om de hondenmand van de grond te houden. Hierdoor ligt uw hond minder op de tocht en kan hij rustiger slapen.

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *