Omlet blog

Fido Studio vs. Fido Nook hondenbench

Een bench voor uw hond of uw puppy heeft vele voordelen. Het geeft uw huisdier een plek die meer is dan een mand op de grond. Het is een plek die helemaal van hem is, waar hij zich terug kan trekken als hij moe is van al het spelen. Dit is perfect voor de momenten dat het allemaal wat veel wordt voor een jonge pup en hij wat rust nodig heeft. Een bench is ook een veilige plek als u even weg moet en u uw pup niet mee kunt nemen. Daarnaast zorgt een bench ervoor dat uw huisdier beter slaapt, is een bench ideaal voor puppy training en zorgt het ervoor dat een hond onafhankelijker wordt van zijn eigenaar. En het belangrijkste is natuurlijk dat de meeste honden dol zijn op hun bench!

Omlet heeft twee opties voor mensen die op zoek zijn naar een bench voor hun hond, of voor hun nieuwe pup: de Fido Studio en de Fido Nook. Beide zijn te verkrijgen in twee maten en kunnen worden voorzien van een optioneel garderobekastje om alle hondenaccessoires in op te bergen. De garderobe kan verder worden georganiseerd met planken, haakjes, een kledingrail én een spiegel, zodat uw hond zijn outfit kan checken om er zeker van te zijn dat hij er pawfect uitziet!

Zowel de Fido Nook als de Fido Studio zien er mooi en modern uit. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen de twee meubelstukken? De opsomming van een aantal eigenschappen kan u helpen bepalen welke bench het beste aan uw wensen tegemoet komt:

  • Bij de Studio is de bench een volledig geïntegreerd deel van het geheel. Bij de Nook kan de bench worden uitgenomen. Dankzij het ‘easy-lock’ mechanisme van de Nook kan de bench op zijn plaats worden vergrendeld als deze wordt gebruikt, en worden verwijderd als uw pup volwassen is.
  • De Nook gaat mooi op in elk interieur. Maar het biedt ook de mogelijkheid om de bench uit te nemen en deze bijvoorbeeld te gebruiken in de auto of als uw hond ergens logeert.
  • Zowel de Studio als de Nook zijn verkrijgbaar in de kleur wit, dat mooi staat in elk interieur. De Studio is ook verkrijgbaar in de kleur walnoot.
  • Bij de Nook is het alleen mogelijk om de deur aan de voorkant van de bench te openen. Kiest u voor de Studio, dan heeft uw hond toegang tot de bench vanaf zowel de voor- als zijkant. Dit kan handig zijn als u de Studio bijvoorbeeld in een smalle ruimte wilt zetten.
  • Als u besluit de bench uit de Nook te halen wanneer uw hond volledig is getraind en u denkt dat hij de bench niet langer nodig heeft, dan is de Nook voor uw hond nog altijd een geborgen, afgeschermde plek voor zijn mand.
  • Als u de Nook zonder bench gebruikt, kunt u het geheel aankleden met deze luxe gordijnen. Dit zorgt voor een gezellige plek waar uw hond zich kan afzonderen van de buitenwereld, voor de nodige, wel gewaardeerde, privacy.
  • Hoewel de Nook en Studio op elkaar lijken zijn er toch kleine verschillen wat betreft het uiterlijk van de twee. Misschien geeft u de voorkeur aan een van beide. En dat is oké, u hoeft zichzelf niet te verantwoorden – wij oordelen u niet!

Of u nu kiest voor de Fido Studio of voor de Fido Nook, we zijn er zeker van dat uw hond een eigen plek in huis zal waarderen. En we weten zeker dat u weg zult zijn van het uiterlijk en de kwaliteit van Omlets hondenproducten, en de mogelijkheid om al uw hondenaccessoires netjes op te bergen in het geïntegreerde garderobekastje!

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *