Omlet blog

€10 korting bij besteding vanaf €40 aan dierensnacks

Verwen uw dieren nog voor het einde van de zomer en bespaar €10 bij besteding vanaf €40 aan dierensnacks. Ontdek onze favorieten en gebruik t.e.m. eind augustus kortingscode 10OFF40 bij het afrekenen van uw bestelling.


KIPPEN

Peck Toy

Omlets Pendant en Poppy Peck Toys zijn het nieuwste interactieve voederspeelgoed waar uw kippen altijd al van droomden. Een combinatie van eindeloos entertainment en een heerlijke stroom van snacks. Bevestig dit kippenspeelgoed moeiteloos in elk kippenhok of ren en vul het met graan, kippenvoer, gemengd kippengrit of elke andere combinatie harde kippensnacks. Eens gevuld zal dit speelgoed gegarandeerd in het middelpunt van de belangstelling staan!

High-Vis kippenvest

Omlets High Visibility kippenvesten houden uw kippen warm, droog en schoon op het bouwterrein (uw tuin). Pas geredde legkippen met een dun verendek of kippen die in de rui zijn geweest zullen de warmte van een vest waarderen. Halfnaakt rondlopen is een trotse kip bovendien haar eer te na!

De Chicken Swing

Ideaal om op te hangen in elk kippenhok, elke kippenren en omheining voor kippen. Dit geweldige kippenspeeltje rekent af met verveling en geeft uw kippen eindeloos hentertainment! Ze zullen maar wat graag gebruik maken van de schommel, heen-en-weer schommelend hun vleugels strekken, ver verheven boven hun kippenmaatjes! Zelfs synchroon schommelen behoort tot de mogelijkheden, mochten de dames besluiten hun nieuwe speelgoed te delen.


KATTEN EN HONDEN

Omlet koelmatten

Omlets koelmat voor honden geeft uw huisdier tijdens de warme zomermaanden een koele plek om te ontspannen. De zelfkoelende gel zorgt voor comfort, zonder dat de mat eerst in de koelkast hoeft te worden gekoeld. En alsof het verkoelende effect nog niet fijn genoeg is, is de mat ook voorzien van een laag traagschuim om uw hond extra te verwennen. De koelmat kan rechtstreeks op de vloer worden gebruikt, of in combinatie met Omlets Bolsterbed, waar de mat netjes onder de rand van de mand past.

Kong Play Spaces SeaQuins voor katten

KONGs knisperende Play Spaces SeaQuins daagt nieuwsgierige katten uit de binnenkant van de glinsterende zeemeermin-slaapzak te verkennen, waarbij het nestel-instinct van katten wordt aangemoedigd en beloond. Dit speeltje is zo ontworpen dat het open blijft staan. Het hangspeeltje in de vorm van een zeeschelp daagt uit tot spelen, en ook de lovertjes en zachte pluche texturen bieden allerlei manieren om te spelen.

Luxe superzacht deken

Upgrade de slaapplek van uw hond met dit luxe pluche hondendeken. Met het superzachte deken maakt u overal in huis een comfortabele slaapplek voor uw hond. Ook beschermt het meubilair, tapijten en autostoelen tegen haar en vuil. U kunt dit heerlijk zachte deken ook in de mand van uw hond leggen, om zijn of haar plek nog aangenamer te maken.


KONIJNEN & CAVIA’S

Caddi snackhouder

Houd voer van de grond en vermaak uw konijnen met Omlets nieuwe Caddi snackhouder. De ideale manier om vers fruit en groenten aan uw konijnen te geven. De Caddi snackhouder houdt voer van de grond en dit is gezonder voor uw dieren, verbetert de hygiëne in de ren, voorkomt verspilling van voedsel en houdt plaagdieren op afstand. Ook geschikt om te gebruiken voor het hooi voor uw konijnen.

 

Zippi schuilhuisje

Voeg nu het nieuwe Zippi schuilhuisje toe aan uw cavia- of konijnen ren en kijk hoe uw dieren de ene opening ingaan en de andere weer uitkomen. Cavia’s en konijnen zoeken instinctief een hol om in te schuilen. Het Zippi schuilhuisje biedt beschutting tegen wind, regen en zon en is tegelijk een plek waar uw cavia’s zich veilig voelen en kunnen ontspannen. Het huisje is voor konijnen ook leuk om op te springen om hun omgeving beter in de gaten te kunnen houden.

Speeltunnel

Geef uw konijnen deze nieuwe en uitdagende speeltunnels, om ze de ruimte te bieden om naar hartenlust rond te rennen. De speeltunnels lijken op de gangenstelsels van wilde dieren en zijn daarom een fantastische aanvulling op de ren van uw dieren. De unieke ringen kunnen ook worden gebruikt om de tunnels te verbinden met de Zippi schuilplaatsen. Door een dierentunnel te creëren met een ruimte aan het uiteinde geeft u uw konijnen een natuurgetrouw gangenstelsel om te ontdekken!


HAMSTERS EN ANDERE KLEINE DIEREN

Nature First Tiki hut

Natures First Tiki hut is de ideale schuilplaats voor kleine dieren om te ontdekken en zich in terug te trekken Gemaakt van 100% kokosvezels en dus helemaal veilig voor uw dieren om aan te knabbelen.

Options vachtverzorgingset voor kleine dieren

Options mini vachtverzorgingset voor knaagdieren bestaat uit drie handige hulpmiddelen om de vacht van uw huisdier te verzorgen. Gebruik de grovere zijde van de dubbelzijdige kam om knopen en klitten te verwijderen en eindig met de fijnere zijde. De vierkante mini borstel is ideaal om dood en vervilt haar mee te verwijderen, met name uit de ondervacht. Gebruik tenslotte de zachte borstel voor een zachte, glanzende vacht.

Glitter oefenbal voor kleine dieren

Hoewel uw hamster of gerbils heel tevreden zijn met hun Qute, zullen ze toch ook van tijd tot tijd hun pootjes willen strekken en de omgeving willen verkennen. Het is daarbij niet echt raadzaam om ze vrij te laten rondsnuffelen, maar in deze trainingsbal kunnen ze zich uitstekend vermaken zonder te verdwalen.


VOGELS

Geo vogellbadje

Geef uw vogels de mogelijkheid rond te spetteren met Omlets nieuwe Geo vogelbadje, speciaal ontworpen voor de Geo vogelkooi! Het Geo vogelbadje van Omlet is speciaal ontworpen voor de schuine zijden van uw Geo vogelkooi en wordt door twee haakjes op zijn plaats gehouden. U kunt het vogelbadje in de kooi laten hangen zodat uw vogels er altijd gebruik van kunnen maken, of het verwijderen nadat uw vogels klaar zijn met hun dagelijkse routine.

Woven Wonders Bird Toys

Woven Wonders hangspeelgoed is geschikt voor kooivogels om mee te spelen, aan te knabbelen en uit elkaar te scheuren. Gemaakt om kapot te maken maar toch duurzaam. Woven Wonders zijn handgemaakt en er is gebruik gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare en recyclebare grondstoffen die uw vogel ook in het wild zou tegenkomen, zoals palmbladen, abaca en bamboo. Vogels vinden het heerlijk om te klimmen en schommelen én om dingen kapot te maken en te verscheuren. De Woven Wonder speeltjes zijn ontworpen om tegemoet te komen aan deze natuurlijke wensen!

Geo nachthoes

De prachtige hoes voor de Geo vogelkooi is aan de binnenkant voorzien van een sterrenkaart zodat uw vogels voor het slapengaan vanaf hun zitstok kunnen genieten van de sterrenhemel. Plaats de hoes over de Geo als het voor uw vogels bedtijd is, zodat ze kunnen zoeken naar Orion, de Grote Beer en ze misschien zelfs wel een vallende ster zien!


Algemene voorwaarden
Deze aanbieding voor €10 korting bij besteding vanaf €40 aan dierenaccessoires is geldig van 27/08/2020 t.e.m. 31/08/2020. Gebruik promocode 10OFF40 bij de checkout. Aanbieding geldig voor alle dierenaccessoires, niet van toepassing op grote producten zoals Eglu’s, de Autodoor, Beehaus, Fido’s, Qutes, buitenrennen, Geo’s, Bolsterbedden etc. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten of in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *