Omlet blog

Winter Sale – Onze top keuzes

Bent u van plan om eindelijk uw verweerde houten kippenhok te vervangen voor een Eglu? Wilt u uw konijnen meer speelruimte geven? Bent u van plan parkieten of een hamster als huisdier te nemen in 2021? Of wilt u gewoon uw dieren verwennen met een mooi kerstcadeau?

Dan is dit het moment! Grijp uw kans en bespaar t/m 1 december tot wel 20% op fantastische Omlet producten. Dit zijn een aantal van onze favorieten:

Eglu Cube

Ons populaire Eglu Cube kippenhok in de kleur groen is nu 15% goedkoper! Dit revolutionaire kippenhok is super makkelijk te reinigen, buitengewoon veilig en aan te passen aan uw toom en tuin. Deze aanbieding mag u niet missen!

Geo vogelkooi

Het inventieve geodetische ontwerp maakt deze vogelkooi een eye-catcher. Tegelijk is het voor uw vogels een praktisch en aangenaam onderkomen. Bij de kooi ontvangt u een no-spill voer- en drinkbakje en twee zitstokken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren tralies, stands en een prachtige, optionele nachthoes. Shop nu uw Geo met 10% korting tijdens Omlets sale!

Buitenren voor dieren

Een aantal van onze zeer populaire buitenrennen voor dieren is nu verkrijgbaar met een korting van 10%. Perfect als u uw Eglu met een inloopren wilt verbinden, wat het nog makkelijker maakt om tijd met uw kippen door te brengen, of als u uw cavia’s meer ruimte in uw tuin wilt geven. Momenteel ontvangt u 10% korting op alle 2×2 rennen, in zowel de enkele als dubbele hoogte.

Qute hamster- en gerbilkooi

 

 

 

 

Voor kinderen die heel graag een hamster of gerbil willen hebben, is de Qute kooi de perfecte keuze: nu met maar liefst 15% korting. Dit onderkomen heeft twee verdiepingen, zodat uw huisdier zijn/haar natuurlijke gedrag kan vertonen zoals graven en tunnelen. Het zorgt er ook voor dat het onderkomen van uw huisdier makkelijk schoon te houden is, en het maakt het voor kinderen makkelijker om tijd met hun dieren door te brengen.

Zippi

Het Zippi assortiment is een fantastische manier om uw konijnen of cavia’s een ruimere en uitdagender leefomgeving te bieden. Met Zippi tunnels kunt u moeiteloos het hok met een (speel)ren verbinden, zodat uw dieren gebruik kunnen maken van hun ‘gangenstelsel’, wanneer ze maar willen. U kunt het systeem wanneer u maar wenst uitbreiden, maar op dit moment kan dat met maar liefst 20% korting op Zippi tunnels en 15% korting op de Zippi ren en speelren!


Algemene voorwaarden 
Deze aanbieding is geldig van 19/11/20 t.e.m. 1/12/20. Geen promocode nodig. Zolang de voorraad strekt. 20% korting geldig voor Eglu Go kippenhok – kleur groen, Zippi tunnels, Peck Toys, zitstokken voor kippen, Bolster mand voor katten en honden, koelmatten voor honden en katten en houten pootjes voor hondenmand met basis. 15% korting geldig voor Eglu Go UP – kleur groen, Qute, Caddi snackhouder en super zachte luxedekens. 10% korting geldig voor Eglu Cube – kleur groen, Eglu Go kippenhok – kleur paars, Eglu Go UP – kleur paars, 2x2x2 en 2x2x1 buitenren voor huisdieren, Chicken Swing, Zippi ren en speelren, Geo vogelkooi – kleur zwart of wit, Fido accessoires en Boughton kippenhok. Aanbieding niet geldig voor Eglu Classic, Eglu Cube – kleur paars, Eglu Go konijnen- of caviahok, buitenrennen voor dieren groter dan 2 x 2 x 2, buitenren voor huisdieren uitbreidingen, afrastering voor kippen, Fido Nook, Fido Classic, Fido Studio – kleur walnoot, Autodoor en kippenhoklamp, Geo vogelkooi – kleur goud, rendekzeilen en Eglu bescherming tegen extreme kou, voer- en drinkbakken, Topology, Fido sofa frame en alle andere producten. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beïndingen. Deze aanbieding is alleen geldig voor niet-afgeprijsde artikelen en kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en in combinatie met andere kortingen of acties.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *