Omlet blog

Last minute kerstcadeau ideeën

Bent u nog steeds op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor een dierenvriend? Dan bent u hier op de juiste plek! Bekijk hieronder onze last minute kerstcadeau ideeën

Voor iemand die (van) kippen houdt

Wie houdt er nu niet van de heerlijke, frisse geur van pepermunt? Met onze Candy Cane kippenhok potpourri kunnen kippen en hun verzorgers genieten van deze heerlijke geur in de nestkast van het kippenhok. Deze limited edition feestgeur zal met Kerst een hit zijn bij zowel kippen als mensen.

Deze kersttrui kippenvesten zijn een onmisbaar accessoire tijdens de feestdagen. De klassieke trui, compleet met reflecterend patroon, is gemaakt van een ademende, waterbestendige stof en biedt comfort en bescherming tijdens de koude dagen. Kent u iemand die kippen heeft die dit geweldig zou vinden voor zijn of haar kippen?

Voor honden- en kattenouders

Net gebracht door de Kerstman: onze nieuwe luxe, super zachte kerstdekens in de kleur kerstster rood. Het perfecte cadeau voor katten en honden die het zichzelf graag aangenaam maken. Verkrijgbaar in drie maten zodat u er zeker een vindt die helemaal past bij uw huisdier.

Omlets kerstmarkt is gevuld met de nieuwste beloningen voor honden en katten! Verwen de kaasliefhebbers met een eigen kaasplankje voor honden. Of wat dacht u van een Kerst poot-koekje voor honden, gemaakt van pinda’s, melk en haver, zonder toegevoegde suikers. Het Rubber Belly Kerstman hondenspeeltje zal uw hond zeker vermaken tijdens de feestdagen. De Joules Olive Bee regenjas is een onmisbaar accessoire voor stijlvolle (terecht) verwende honden.

Kattenliefhebbers kunt u bijvoorbeeld de smakelijke kalkoenstrips, een Kerst koala speeltje met catnip of metallic kattenspeeltje met veren cadeau doen. Hier zullen hun katten uren zoet mee zijn!

Voor mensen met kleine huisdieren

De Zippi schuilhuisjes en speeltunnels zijn een leuk cadeau voor mensen met konijnen of cavia’s. Deze accessoires maken de buitenren nog interessanter. Met de Caddi snackhouder kunnen diereneigenaren hun dieren ‘s winters groenten voeren, zonder dat deze modderig worden op de bodem van de ren.

De Naturals feestelijke fruitboom is een lekkere, feestelijke beloning voor kleine dieren. Hamsters en gerbils zullen weg zijn van een Santa Sack Den & Cave.

 

This entry was posted in Kerst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *