Omlet blog

Ga voor kleur – nu 10% korting op paarse Eglu Cubes!

Wilt u een statement maken? Ga voor groot, ga voor anders, ga voor paars en ontvang 10% korting op het paarse Eglu Cube kippenhok!

*Ook van toepassing op rennen, renuitbreidingen en wielen bij aankoop van een paars Cube hok.

Gebruik promocode: GOBOLD

Wees er op tijd bij – deze aanbieding is geldig t.e.m. 31 januari. Algemene voorwaarden van toepassing

 

Algemene voorwaarden

Deze aanbieding voor 10% korting op paarse Eglu Cubes is geldig van 27.01.21 t.e.m. 31.01.21. Gebruik promocode GOBOLD bij het afrekenen van uw bestelling. Alleen geldig voor paarse Eglu Cube kippenhokken. Inclusief rennen, renuitbreidingen en wielen als deze worden gekocht in combinatie met een paarse Cube. Deze aanbieding is niet van toepassing op groene Eglu Cubes, en los verkochte Cube accessoires. Ook paarse Cube voer- en drinkbakken maken geen deel uit van deze aanbieding. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *