Omlet blog

Gratis verzending van geselecteerde Eglu’s

Mis deze aanbieding niet! Betaal tijdelijk geen verzendkosten voor geselecteerde Eglu kippenhokken.

Algemene voorwaarden:
Deze aanbieding voor gratis verzending van geselecteerde Eglu’s geldt zolang de voorraad strekt. Geen kortingscode nodig, de verzendkosten zijn reeds verwijderd bij de checkout. Deze aanbieding is geldig voor de Eglu Cube in de kleur groen, Eglu Go UP in de kleuren groen en paars, Eglu Go kippenhok in de kleuren groen en paars. Deze aanbieding is niet geldig voor de Eglu Cube in de kleur paars, het Eglu Go konijnen- en caviahok, Eglu Go renhendels, wielenset, renuitbreidingen en accessoires. Gratis verzending is alleen geldig voor de producten die deel uitmaken van deze aanbieding. Voor overige producten die u aan uw bestelling toevoegt worden verzendkosten in rekening gebracht. Gratis verzending is niet geldig voor levering op pallets. Omlet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen veroorzaakt door derden, zoals koeriersdiensten. Gratis verzending is alleen geldig voor verzending naar Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Italië, Denemarken, Noorwegen, Spanje en Polen en geldt alleen voor Standard Delivery Service. Omlet ltd, behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.

 

This entry was posted in Kippen


One reply on “Gratis verzending van geselecteerde Eglu’s”

Aijolt Nieland schreef:

Ziet er voor onze kippen goed uit, ga hem nu bestellen in de 3mtr versie met wielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *