Omlet blog

De Topology hondenmand gebruiken voor puppy’s

Zwarte Labrador puppy op Omlet Topology hondenmand met Quilted Topper

De juiste mand voor een puppy kiezen is best lastig – of dat was het ten minste! Omlets Topology hondenmanden voldoen aan alle slaapwensen van uw nieuwe pup, zonder ook maar enige concessies te doen. Zeg vaarwel tegen slappe matrassen, vernielde toppers en een onfrisse mand. Lees verder en kom te weten waarom Topology de perfecte oplossing is.

Verkrijgbaar in 3 maten

Uw puppy is op dit moment misschien nog klein, maar hij of zij zal binnen de kortste keren een volwassen hond zijn. Omdat de Topology hondenmand de laatste mand is die u hoeft te kopen, kunt u het beste een maat kiezen die groot genoeg is voor een volwassen hond. Zorg ervoor dat uw hond in alle mogelijke slaaphoudingen in de mand past. Het bed ziet er misschien comfortabel uit als uw hond zich oprolt, maar kan uw hond zijn poten strekken als hij bdaar behoefte aan heeft? Als uw hond ouder wordt zult u zien in welke houding uw huisdier het liefste slaapt, maar voor nu is het waarschijnlijk verstandig om voor de zekerheid een maat groter te kiezen.

Topology hondenmanden zijn verkrijgbaar in drie maten en zijn zo ontworpen dat ze precies in benches met standaardformaten passen, zonder ruimte tussen de mand en de zijkant van de bench te laten. Wilt u uw hond aan een bench laten wennen, ga dan na of een grotere mand in de hondenbench past. Bekijk onze maattabel om de perfecte maat voor uw hond te vinden.

Keuze uit allerlei verwisselbare toppers

Het slimme ontwerp van Topology zorgt ervoor dat u kunt kiezen uit allerlei toppers voor de hondenmand die makkelijk kunnen worden losgeritst. Was de topper in de wasmachine om geur te verwijderen en hygiëne te verbeteren.

Voor puppy’s raden we de quilted topper van Omlet aan, bestand tegen scherpe puppytandjes. Deze duurzame maar superzachte topper geeft honden van alle leeftijden optimaal comfort. Topolpgy biedt de mogelijkheid om een puppypad onder de topper te plaatsen, ideaal natuurlijk voor jonge honden. Dankzij onze 180-dagen-garantie* vervangen we de quilted topper of matrashoes zelfs gratis als uw puppy er binnen zes maanden doorheen kauwt.

Voor wanneer uw quilted topper in de wasmachine zit, kunt u een extra topper uitkiezen om op de Topology hondenmand te ritsen. De schapenvacht topper is ideaal voor puppy’s die behoefte hebben aan wat extra warmte. Deze luxetopper is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, zodat u een topper kunt kiezen die helemaal past bij uw interieur.

Schade door tandjes beperken

Alle puppy’s zullen tot op zekere hoogte kauwen, dat valt niet te vermijden. Honden die zijn gefokt om te apporteren zoals golden retrievers, zullen meer geneigd zijn dingen kapot te maken, net als rassen met een hoog jachtinstinct.

U kunt uw puppy natuurlijk al van jongs af aan leren om alleen op daarvoor bestemd hondenspeelgoed of andere accessoires te kauwen. Maar als uw pup erin slaagt zijn scherpe tandjes in de mand te zetten, dan zorgt het ontwerp van de Topology puppymand ervoor dat de topper en het matras waarschijnlijk gespaard blijven.

Geen zorgen over vuil en ongelukjes

Puppy’s blijven niet altijd schoon. Een topper die kan worden losgeritst en in de wasmachine kan worden gewassen, maakt het leven een stuk makkelijker. En uw pup zal het op prijs stellen steeds een frisse mand te hebben om heerlijk in weg te dromen.

Dit geldt ook voor toilet-ongelukjes van puppy’s. Het matras onder de topper heeft een waterdichte hoes die u eenvoudig kunt verwijderen en samen met de topper kunt wassen. Als dit echter regelmatig gebeurt, kunt u een puppy-trainingsmat op het matras leggen en hier de topper opritsen om eventuele ongelukjes op te vangen.

Geef uw puppy ultiem comfort

Puppy’s slapen tot wel twintig uur per dag, en het is belangrijk om hun groeiende lichaam optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Door de hondenmand van de vloer te halen en uw hond een zachte mand te geven, kan artritis in de toekomst worden voorkomen. Het is daarom van belang dat u een hondenmand van goede kwaliteit kiest.

Topology hondenmanden hebben een traagschuim matras dat zich naar het lichaam van uw hond vormt als uw huisdier erop gaat liggen. Zo biedt het geweldige ondersteuning voor vermoeide poten na lange wandelingen. De toppers zorgen allemaal op hun eigen manier voor extra comfort, door hun zachtheid zoals de quilted- of schapenvachttopper, of door extra vulling zoals de beanbag of bolstertoppers.

Kies perfecte extra’s

Als u besluit de mand van uw puppy niet in een bench te plaatsen, dan kunt u Topology van de grond halen met stijlvolle pootjes. Het van de vloer halen van de mand vermindert tocht en verbetert de luchtstroom onder de mand, wat de kans op schimmel, stof en vuil minimaliseert.

Een luxe, superzacht deken van Omlet is perfect voor de Topology hondenmand. Door het deken in de fijne, vertrouwde mand te leggen, zal uw pup het gaan associëren met deze veilige en rustige omgeving. Dit betekent dat als u op vakantie gaat of uw puppy naar de dierenarts moet voor zijn inentingen, u het deken mee kunt nemen om uw pup een veilig gevoel te geven.

Omlet en uw puppy

We zijn ervan overtuigd dat uw puppy dol zal zijn op zijn Topology hondenmand, en u kunt er dankzij onze 180-dagen-garantie voor puppy’s zeker van zijn dat u een hondenmand kiest die een leven lang meegaat. Met accessoires zoals designerpootjes voor de hondenmand en superknusse hondendekens, geeft u uw hond jarenlang zijn eigen puppyparadijs.

*Klik hier voor de algemene voorwaarden van de 180 dagen garantie voor puppy’s.

Bruine pup op Omlet Topology hondenmand met quilted topper

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *