Omlet blog

De beste hondenmanden die bij jouw herfstdecor passen

Labrador ligt op het Bolsterbed van Omlet in de print Corduroy Pebble

Als de straten weer worden geschilderd met prachtige herfstkleuren, dan is het logisch dat je dat knusse gevoel ook in je interieur wil hebben. Terwijl jij de warme kleuren van het nieuwe seizoen in huis haalt, moet je natuurlijk niet vergeten om ook de hondenmand een kleine upgrade te geven. Bij Omlet hebben we de beste manier gevonden om het comfort van jouw hond te laten aansluiten op jouw interieur. Ontdek het nieuwste hondenmandje dat bij jouw herfstdecor past met onze nieuwe Corduroy Collectie.

Pebbled perfection

Beïnvloed door flexibele pootjes op gladde steentjes tijdens een strandwandeling: de Corduroy Pebble hondenmanden van Omlet zijn ontworpen om de hond te omarmen met comfort. Dit limited edition design heeft een prachtige kleur en geeft de hond een rustig plekje in huis. Zodra het kouder wordt, zal het Corduroy Pebble mandje niet alleen een heerlijke knuffel aan je hond geven, maar ook rust brengen in jouw interieur.

Matchend Moss

Hoewel de tinten en tonen van de herfst kunnen variëren, zullen de kleuren van die eerste zonnestralen tijdens een ochtendwandeling met de hond hetzelfde blijven. Dit was dan ook onze inspiratie achter de ontwerpen van de Corduroy Moss hondenmanden van Omlet. De subtiele groene kleur doet denken aan het voldaan snuffelen in ochtenddauw en geeft een zachte, warme gloed aan je interieur. Het tijdloze design met de luxe van corduroy, zal je hond vredig omarmen en een gevoel van comfort en veiligheid geven – van het dutje ‘s ochtends, tot na de laatste avondwandeling.

Labrador ligt op het hondennest van Omlet in de print Corduroy Moss

Pick a cover, pick a bed

Een hondenmand die er goed uitziet is één ding, maar een mand die ook nog eens comfort en ondersteuning biedt terwijl hij een leven lang meegaat, is wat anders. Bij Omlet geloven we dat dit allemaal belangrijk én essentieel is om goed voor de hond te kunnen zorgen. Daarom ontwerpen we onze producten altijd met het oog daarop. De Corduroy Collectie is geïnspireerd op de connectie tussen mens en hond, en de materialen reflecteren dit met comfort en schoonheid.

Allebei de corduroy hoezen kunnen makkelijk om het Bolsterbed voor honden, het Hondennest en het Hondenkussen geplaatst worden. De hoezen zijn duurzaam en gemaakt om makkelijk te kunnen reinigen, waardoor ook jouw hond dat gevoel krijgt van schone lakens. Of je het interieur nou compleet aanpast, of gewoon de modderige pootjes van de andere hoes moet afwassen: de Corduroy Collectie van Omlet is stijlvol voor zowel de hond, als jouw huis.

Bijpassende accessoires

Het herfstdecor bevat vele lagen en texturen. Of je nou kiest voor de Corduroy Pebble of de Corduroy Moss, onze bijpassende accessoires maken het helemaal af. Wanneer de temperaturen steeds lager worden en de avondwandeling frisjes begint aan te voelen, heeft je hond extra comfort nodig. Zo op het begin van de herfst, kan de superzachte hondendeken van Omlet wat extra warmte en comfort bieden tijdens het dutje. En wanneer de temperaturen echt beginnen te dalen, geeft een luxe hondendeken van kunstschapenvacht niet alleen wat extra warmte, maar ook een prachtige look in jouw herfstdecor.

De herst is ook een tussenfase naar de lange, donkere winterdagen die ons doen verlangen naar een winterslaap. Geef jouw hond een nog betere slaap cadeau met de stijlvolle pootjes voor de hondenmand om hun comfort letterlijk te verhogen. De overgang naar herfst betekent ook meer modderige wandelingen tussen de gevallen bladeren en dat betekent ook meer schoonmaakwerk. Daarom hebben we de pootjes voor de Topology hondenmand en het Bolsterbed gemaakt, zodat de lucht goed kan circuleren en vuil zich niet ophoopt. Zo creëer je niet alleen een mooie, maar ook hygiënische omgeving.

Omlet en jouw hond

Bij Omlet zijn we allemaal huisdier-mensen die hun persoonlijke ervaring vertalen naar elke nieuwe oplossing die we maken. In welk seizoen je je ook bevindt, wij maken producten die voldoen aan de behoeften van jouw hond, en zorgen ervoor dat deze altijd aansluiten bij jouw huis. Van supercomfortabele hondenmanden die passen bij het herfstdecor, tot zachte hondendekens en stijlvolle pootjes voor de hondenmand : ze geven allemaal warmte aan jouw interieur. Omlet ontwerpt producten waar zowel jij en de hond een leven lang van kunnen genieten.

Hond ligt op het hondenkussen van Omlet in de print Corduroy Pebble

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *