Omlet blog

€5 korting op Omlets koelmatten voor honden & katten

Geef uw huisdieren met Omlets koelmat een comfortabele plek om te relaxen tijdens de warme septemberdagen. Ook na een lange en inspannende herfstwandeling zal uw hond de verkoeling die de mat biedt kunnen waarderen. Omlets koelmat is zelfkoelend en is voorzien van een traagschuim laag dat zich naar het lichaam van uw huisdier vormt. Kies voor de klassieke crèmekleurige zijde of de stijlvolle grijze van de mat, afhankelijk van uw voorkeur.

Tijdelijk ontvangt u €5 korting op Omlets koelmatten voor honden en katten. Gebruik promocode COOLOFF bij het afrekenen van uw bestelling om de korting te ontvangen!

Algemene voorwaarden
De aanbieding voor €5 korting is geldig van 03/09/20 t.e.m. 08/09/20. Gebruik promocode COOLOFF bij het afrekenen van uw bestelling. Deze aanbieding is van toepassing op Omlets koelmatten voor honden en katten in beschikbare alle maten. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten of in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. 

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *