Omlet blog

Cadeau inspiratie voor katteneigenaren

Heeft u een vriend die kan worden beschreven als “crazy cat person”? Deze mensen zullen een cadeau voor hun katten waarschijnlijk enorm waarderen. Als u niet weet wat u aan een kattenliefhebber kunt geven, bekijk dan onze prrrfecte cadeaus!

Indoor Maya Nook kattenhuis met garderobe en gordijnen

Hoor je je moeder tijdens het ontbijt klagen over hoe de kat haar ‘s nachts wakker heeft gehouden omdat de pluizige viervoeten zijn/haar draai in bed niet kon vinden? Doe haar de Maya Nook cadeau voor Kerst zodat de kat een eigen plek heeft om te slapen. De optionele gordijnen zijn niet alleen decoratief maar creëren ook een beschutte plek waar katten zich volledig kunnen ontspannen. Er is keuze uit een antracietgrijze stof of ons custom-made patroon en een stof met Kerstthema naar keuze voor een feestelijke touch.

De praktische garderobe voor de Maya Nook is handig om alle kattenspulletjes in op te bergen zoals voer, speeltjes en vachtverzorgingsproducten. Opruimen voor het Kerstfeest is zo makkelijker dan ooit.

De Maya Nook gordijnen + kussen ( 24″) plus lage Igloo krabpaal zijn de ideale set voor bij een nieuwe Nook. Was €66.99, nu €52.99. Shop hier

Balkon kattenren

Katten die in de stad wonen hebben zelden de kans om naar buiten te gaan vanwege allerlei gevaren. Kent u iemand die desondanks zijn/haar kat graag van frisse buitenlucht zou laten genieten? Omlets balkon kattenren zou dan wel eens het beste cadeau voor deze persoon ooit kunnen zijn. De balkon kattenren biedt een geheel veilige en afgesloten ruimte waar uw kat van kan genieten. Geschikt voor allerlei soorten balkons en groot genoeg zodat eigenaar en kat samen buiten van het zonnetje kunnen genieten.

Kattenmanden

Het perfecte cadeau voor de kattenliefhebber die alles al heeft! Het rijk gevoerde Maya kattenbed is het ultieme bed voor de Nook. Daarnaast hebben we nog een ruim assortiment kattenmanden om uit te kiezen. Het Dream Paws Cosy bed combineert maximaal comfort en stijl, de Banbury & Co luxe kattenmand is de ultieme plek voor katten om zich in op te rollen tijdens de koude decembernachten. 

Kerstsok

Kattenmensen zullen elke kans om hun furbabies bij de feestelijkheden te betrekken aangrijpen, en de beste manier om dit te doen is door een huisdier zijn eigen kerstsok te geven. Deze luxe kerstsok met schattig kattendesign kan worden gevuld met allerlei goodies uit onze kerstwinkel.

Speeltjes

De kantoorkat getrokken met de kerstlootjes? Wij hebben een geschikt cadeau! In ons assortiment vindt u allerlei kattenspeeltjes voor elk budget en elke gelegenheid. Laat ze jagen op de speelhengel, of kijk hoe ze reageren op catnip. Ideaal om uw viervoeten te entertainen tijdens de feestdagen.

This entry was posted in Katten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *